Penne cu legume și cașcaval

Penne cu legume și cașcaval

Paste_cu_carne_legume_si_cascaval

Pentru astăzi vă propunem o rețetă care se poate prepara rapid și nu necesită o experiență deosebită în preparea acesteia. Cu cantitățile de mai jos puteți prepara patru porții.

Ingrediente:

  • – 0.500 kg Penne (se vor fierbe al dente )
  • – 0.250 kg roșii Cherry (se vor tăia în 4 buc., peste care se vor presăra sare)
  • – ardei rosu, ardei verde, taiat juliene – 0.100 kg
  • – brocolli fiert 0.100 kg 
  • – măsline verzi cu gogoșar 0.050 kg
  •  – măsline negre fără sâmbure 0.025 kg
  • – 1 castravete murat / dulce tăiat rondele
  • – 2 linguri de pesto genovese
  • – 0.150 kg cașcaval tăiat cubulețe
  • – 0.100 kg mozzarella
  • – 1 linguriță cu ulei de masline
  • – 100 grame smântână
  • – 2 ouă

Se bat ouale și se amestecă cu smântâna, după care toate ingredientele se vor amesteca într-un bol, se adaugă sare și piper după gust, iar apoi se va pune conțținutul la cuptor, pentru cel mult cinic minute, într-un vas de sticlă termorezistent sau o tavă metalică!

Pentru persoanele care preferă mâncare picantă, se poate pune în amestec, înainte de a fi pus la cuptor, rondele de ardei iute sau fulgi de chilli

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate