Consultare publică privind impozitele și facilitățile fiscale din Centrul Istoric

Consultare publică privind impozitele și facilitățile fiscale din Centrul Istoric
panorama centrul vechi brasov biserica neagraAstăzi, de la ora 16.00, la Casa Baiulescu, are loc o întâlnire pe tema drepturilor și obligațiilor locuitorilor din Centrul istoric (sit de patrimoniu de arhitectură) privind impozitele și facilitățile fiscale.
La audiere sunt invitate instituțiile cu responsabilități în domeniu (Primărie, Consiliul Local, Consiliul Județean, Direcția de Cultură, ISU Brașov, Inspectoratul pentru Siguranța Construcțiilor, Ordinul Arhitecților, Universitatea Transilvania, Consorțiul Cultural Corona, Biserica Neagră, Asociația Comercianților din Centrul Istoric), locuitorii Centrului istoric (inclusiv cartierul Schei) și reprezentanți ai societății civile.
Opiniile participanților vor fi concentrate întrebările : Cum putem încuraja proprietarii conștiincioși de clădiri de patrimoniu și descuraja delăsarea și nepăsarea? Care este raportul optim dintre stimulente şi amenzi?
Audierea este organzată de Asciația Împreună pentru Dezvoltarea Comunității-AIDC din Brașov și Federația TransylvaNet- Federația pentru patrimoniul transilvănean.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Școlile și grădinițele din Brașov, dotate cu materiale de igienă
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov