Baschet: Olimpicele au viaţă grea la Alba Iulia

Baschet: Olimpicele au viaţă grea la Alba Iulia
baschet Olimpia Galati 3Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brasov vor avea parte de un start de 2016, foarte dificil. In primul joc oficial al noului an, fetele antrenate de Dan Calancea vor juca marti 05.01.2016, pe terenul celor de la CS Universitatea Alba Iulia, partida care conteaza pentru etapa cu numarul 17 a Ligii Nationale.
Dupa destramarea echipei din Arad, Alba Iulia a obtinut semnaturile a trei jucatoare de la formatia din vestul tarii si va avea un cuvant greu de spus atat in play-off cat si in Final Four-ul Cupei Romaniei.

„Ne asteapta o partida extrem de dificila impotriva unei combo-team, ca sa spun  asa. Prin achizitiile care le-au facut in ultima perioada, in opinia mea Alba Iulia este principala favorita la castigarea titlului si a Cupei Romaniei!Pentru ei, ratarea acestor performante, ar insemna rezultate foarte slabe! Important pentru noi este sa facem un joc foarte bun si sa incercam sa castigam acest meci. Pentru noi poate sa fie un avantaj faptul ca fetele de la Alba nu sunt de multa vreme in aceeasi formula. Pe de alta parte, eu sunt convins ca jucatoarele noi vor dori sa demonstreze antrenorului ca au valoare si isi merita locul in echipa!”, a delcarat Dan Calancea, antrenor principal la Olimpia CSU Brasov.

Inaintea jocului de marti, Olimpia CSU Brasov ocupa locul secund in clasament, cu doar doua infrangeri si un total de 26 de punctE acumulate. De partea cealalta, echipa din Alba Iulia se afla pe locul 4 cu, 25 de puncte in cont, dar si un joc mai mult decat formatia de sub Tampa.
Partida de la Alba Iulia va incepe la ora 18.00.
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap