Moș Crăciun aduce pensiile mai devreme

Moș Crăciun aduce pensiile mai devreme

casa de pensii brasovVeste bună pentru bunici, înainte de sărbătorile de iarnă. Directorul executiv al Casei de Pensii Braşov (CJP), Mady Brescan, a anunțat, printr-un comunicat de presă, că pensionarii vor primi pensiile mai repede. Este vorba despre persoanele care primesc banii prin intermediul poștașilor. Aceştia vor primi banii până cel mai târziu în data de 24 decembrie.

Reprezentnaţii Casei de Pensii au precizat că, dacă poştaşul nu îi găseşte acasă, ei îşi pot primi banii de la ghişeele subunităţilor poştale până în 30 decembrie. Pe de altă parte, persoanele care îşi primeau pensia prin intermediul băncilor (pe card), aceasta va fi virată la termenele stabilite în convenţiile pe care Casa Naţională de Pensii le are încheiate cu aceste bănci.
Mady Brescan a mai precizat că a început şi distribuirea ajutorului anual pentru veteranii de război, pentru văduvele de război şi pentru accidentaţii de război, prin intemediul poştaşilor. Acest ajutor se va plăti printr-un mandat separat de cel prin care se face plata pensiei aferente lunii decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.