Tânără lovită de un autobuz pe strada Independenţei

Tânără lovită de un autobuz pe strada Independenţei

smurdAccident grav luni dimineaţă, în jurul orei 7.00, pe strada Independenţei, în cartierul Tractorul. O femeie a fost lovită de către un autobuz (care nu aparține RAT Brașov).

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, „victima se află în stare gravă. A fost intubată şi transportată la Spitalul Judeţean Braşov. Este vorba despre o tânără de 30 de ani. Are fracturi la ambele picioare şi traumatism cranio-cerebral”.

 

 

 

 1. Este o strada intesata de taxiuri care ingusteaza si impiedica circulatia.Apoi mai este piata care nu are locuri de parcare.Zona este f. inghesuita si circulata.Trebuie facut ceva pentru fluidizarea zonei.

  Reply
  • Taxiurile au locurile lor de parcare si nu incurca deloc circulatia, iar piata are locuri de parcare, putin mai jos de statie. Ca meltenii vor sa se dea jos din masina direct in piata si, ca atare, opresc total aiurea, tine de bunul simt. Problema apare atunci cind pietonii, din lene, se apuca sa traverseze strada direct din statie, prin spatele autobuzelor, ca, de, e greu tare sa mergi 10 metri in jos si sa astepti verdele la semafor. Lucrurile aste sunt pentru prosti! In consecinta, nu e nevoie de nici o fluidizare, ci doar de civilizare si de respectare a regulilor si normelor. Care, bune sau rele, nu vor multumi niciodata pe toata lumea.

   Reply
 2. Oare pe unde circula tanara? Traversa prin loc permis?

  Reply
 3. CRED CA ERA DUPA TRECEREA DE PIETONI,CEL PUTIN ACOLO ERA OPRI AUTOBUZUL.AM TRECUT LA CATEVA CLIPE DE LA NENOROCIRE.

  Reply
 4. Trecerea de pietoni era la aproximativ 15 -20 metrii de accident…accidentul fiind inainte de trecerea de pietoni..am vazut si eu dimineata era practic sub autobuz la roata…sa dea dzeu sa isi revina

  Reply
 5. Accidentul a avut loc la trecerea de pietoni de la Rastaurantul Codreanu , iar acea trecere este pusa cam aiurea , deoarece si eu cand trec pe acolo trebuie sa stau cam 10 minute sa mi se acorde prieritate , ar trebui pus un semafor cu buton , ca altfel ….. Insa intrebarea pe care mi.o pun eu , este cu ce viteza a putut sa mearga autobuzul de a tarat.o 15 metri , si in plus se afla sub autobuz ? Si din pacate , femeia a murit . Nu e singurul accident care are loc exact in acea zona si se lasa cu decesuri , si nu se ia absolut nici.o masura.

  Reply
 6. eu locuiesc in zona,trecerea de pietoni respectiva este intr-o zona dificila cu vizibilitate redusa,de altfel ca multe statii de autobuz de pe aceasta strada care sunt pozitionate in fata blocurilor de locuinte,nu aveti idee despre deranjul de la ora 5 dimineata,se bea,se fumeaza in statii,se sta in scarile blocurilor.Persona am facut plangere din aceste motive,am aflat ca unele statii trebuiau pozitionate in alte locuri dar din cauza locatarilor din acele locuri care au relatii unde trebuie nu s-a tinut cont de linistea publica.Exista spatii pe aceasta strada unde se pot amplasa aceste statii care nu ar deranja pe nimeni (ex:in dreptul blocurilor vechi care au trotuare foarte spatioase) dar birocratia…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.