blog-logo

PSD nu vrea finanțarea Aeroportului cu bani de la Guvern

PSD nu vrea finanțarea Aeroportului cu bani de la Guvern

mihai dontuReprezentanții PSD din Comisiile reunite de buget – finanțe ale Senatului și Camerei Deputaților au votat duminică, în jurul orei 19.30,  împotriva amendamentelor ințiate de Mihai Donțu (PNL) și Mihai Sturzu (încă PSD).

Sturzu solicitase suplimentarea bugetului alocat Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, cu suma de 40 de milioane de lei, pentru continuarea lucrărilor la Aeroportul Brașov.

La rândul lui, Mihai Donţu a cerut suplimentarea bugetului alocat Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, cu suma de 2.000.000 de lei, pentru întocmirea documentaţiei tehnice şi a altor documente anexe necesare pentru Aeroportul Brașov.

„În momentul în care s-a trecut la vot, au fost 9 voturi pentru, 12 împotrivă şi 4 abţineri. Nu renunţ încă şi am vorbit cu colegii să susţină acest amendament când se va face discuţia proiectului de buget pentru 2016 în plenul Parlamentului”, a precizat pentru newsbv.ro deputatul Mihai Donţu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ninsoare și viscol - Cum va arăta vremea în luna decembrie și câtă zăpadă vom avea de Crăciun
 1. Cand a vrut Cancescu aeroport nu a vrut moldoveanu de Scripcaru George.
  Acum chipurile nu vrea PSD . Sa ti ia dracu moldiveni ca nu ai vrut aeroprt. Ai facut patinuar, partii de schi ,giratorii si pe mata. Moldovene lasane ,nu te maivrem primar la puscarie cu tine si mafiotii tai .

  Reply
 2. 1.Invata limba romana. 2.Sa-i mananci de fund pe toti moldovenii dar sa incepi de unde e gaura mai intunecata idiotule. 3.A vrut Cancescu aeroport atunci cand te-a dorit ma-ta pe tine … adica NICIODATA

  Reply
 3. Guvernul propusese suma ?
  Ca,de nu,guvernul nu vrea…..

  Reply
 4. Si de unde reiese, din stire, ca PSD nu vrea finantarea Aeroportului de la Buget? Ca singura informatie legata direct de PSD e ca amendamentul cu cea mai mare suma ceruta apartine unui PSD-ist. Sa intelegem de aici ca cele 9 voturi pentru sunt ale liberalilor si restul, adica cele impotriva si abtinerile, ale PSD-istilor? Si asta pentru ca zice Dontu? Si unde sunt restul voturilor, de pina la 44? (ca atit trebuia sa fie: 11 voturi ale senatorilor si 33 ale deputatilor). Iar daca domnul Dontu vorbeste doar de voturile membrilor Comisiei de Buget din Camera Deputatilor, inseamna ca liberalii nu au venit cu totii la Comies, ca daca veneau (12 bucati), impreuna cu aliatii lor maghiari (1 bucata) si minoritatile (2 bucati), traditional de partea puterii, ii bateau la fundul gol pe social-democrati si aprobau amendamentul. La intrebarile astea, domnul Dontu si domnul Sebastian Dan au raspunsurile? Nu de alta, dar la aruncat pisica in curtea vecinilor suntem campioni mondiali.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.