blog-logo

În sfârşit, s-a inaugurat parcarea supraetajată de la Spitalul Militar din Brașov

În sfârşit, s-a inaugurat parcarea supraetajată de la Spitalul Militar din Brașov

parcare supraetajata spitalul militar brasov3Luni dimineaţă se inaugurează, în sfârşit, parcarea supraetajată de la Spitalul Militar, la ora 10.30. Tariful este de 1,5 lei/oră, iar edilii spun că se gândesc la un sistem de abonamente și soluții pentru locuitorii din zonă.

Reprezentanţii Primăriei au recepţionat lucrările la această investiţie în urmă cu câteva săptămâni, dar parcarea de la Spitalul Regina Maria nu a fost dată în funcţiune.

De data aceasta, se va tăia panglica, dau asigurări autorităţile locale. În februarie, reprezentanţii Primăriei spuneau că parcarea va fi dată în folosinţă în septembrie.

Abia în 16 octombrie s-a realizat recepția lucrărilor, cu mare întârziere… Parcarea multietajată avea ca termen de finalizare luna iunie 2015.

Alte articole:   Avertizare Salvamont Brașov: Schimbarea consistenței zăpezii crește riscul producerii unor accidente

Parcarea va avea 7 niveluri: subsol, parter, etaj şi etaj tehnic, însumând 306 locuri de parcare dispuse pe fiecare nivel al parcajului. Între acestea, un număr de 10 locuri vor fi destinate persoanelor cu dizabilităţi, 7 locuri pentru limuzine şi 8 locuri pentru maşini electrice. De asemenea, se vor amenaja 29 de locuri pentru parcarea bicicletelor.

Contractul de execuţie a lucrărilor de construire a parcării supraetajate de la Spitalul Militar „Regina Maria“ a fost atribuit pentru 14,447 milioane lei, faţă de preţul estimat de Municipalitate, de 19,066 milioane lei.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Citez: „Parcarea va avea 7 niveluri: subsol, parter, etaj şi etaj tehnic”. Acum cateva luni, 1+1+1+1 facea 5 (in articolul de presa de atunci), acum face deja 7! Pana la alegerile din primavara, o sa faca 10… Orice corigent va putea deci trece clasa cu nota maxima.

    Reply
  2. Personal apreciez faptul ca, s-a facut ceva in sensul de a usura parcarea in centrul orasului Brasov, insa sunt si minusuri : pentru a urca la nivelele superioare sau spre iesire ai nevoie de mai multe manevre cu o masina nu foarte mare, pentru a putea sa te incadrezi pe caile de acces, nu ai informatii la intrare despre modalitatea de plata, informatiile sunt pe tichetul de intrare, normal ca le citesti dupa ce ai intrat deoarece se inchide bariera. La automatul de plata poti sa folosesti 1 Ron sau 5 Ron si plata cu cardul (poate nu am 1 Ron sau 5 Ron) plata cu cardul care bineinteles nu functioneaza la nici unul din cele 2 automate.Ma duc sa cer informatii la persoana de la intrare: in orice tara civilizata un angajat de pe domeniul public si nu numai trebuie sa aiba un ecuson , sa stiu cu cine stau de vorba. Am dat peste un angajat cu o atitudine deranjanta, am intrebat cum se numeste nu a vrut sa se prezinte, am vrut sa ma indrume cum sa efectuez plata avand in vedere ca nu aveam 1 sau 5 Ron, iar plata cu cardul nu functiona : Fa dom'ne reclamatie la primarie, descurcate dute si schimba bani, ce este prima oara cand vii aici ? (poate chiar este prima oara).Vreau sa fac reclamatie , citesc pe tichet ultima pozitie : Pentru reclamatii sunati la telefon……., nu apare nici un numar de telefon 🙂 Personal nu am sa mai parchez acolo, nici nu o recomand , poate de aceea este si goala mai tot timpul 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate