VIDEO Piaţa Sfatului s-a luminat de sărbători

VIDEO Piaţa Sfatului s-a luminat de sărbători
Foto: Brasov, orasul sufletului meu

Foto: Brasov, orasul sufletului meu

Primarul Braşovului, George Scripcaru, nu a ratat ocazia de a fi în faţa braşovenilor pe scena amplasată în Piaţa Sfatului, pentru a da startul distracţiei de sărbătorile de iarnă.

La semnalul său a fost aprins iluminatul festiv de sărbători şi ghirlandele multicolore care împodobesc bradul de lângă Casa Sfatului.

Bradul are o înălţime de 28 de metri şi este decorat cu 50 de şiruri luminoase cu leduri şi flash-uri, asemănătoare celor care formează plafonul de lumini de pe strada Republicii. Decoraţiunile sunt fi completate de 40 de sfere luminoase 3D, 60 de conuri luminoase, 40 de ghirlande cu leduri pe verticală (fiecare cu o lungime de 25 de metri), şi de spirale luminoase cu 250 de şiruri cu ţurţuri de 0,5 metri luminoşi flash-uri, la care se aaugă alte 100 de şiruri cu ţurţuri de 1,5 metri.

Vârful are lumini dinamice. Pentru aspectul de zi, atunci când luminiţele sunt stinse, bradul a fost împodobit cu beteală aurie şi roşie, globuri şi steluţe. Tot în Piaţa Sfatului, însă pe stâlpi, sunt alte 27 de ornamente speciale. Ferestrele Casei Sfatului au fost încadrate cu şiruri de leduri, iar interiorul acestora este decorat cu sfere 2D. De asemenea, la fiecare streaşină sunt ţurţuri luminoşi.

CLICK pe poze pentru a se mări!

VIDEO: Eugen Târnovan – Grupul „Iubim Braşovul”

Loading...
 1. Puscariabilul,penalul George Scripacru trebuia arestat nu lasat in libertate. La dracu cu DNA mafia din justitie aresteaza de ochii lumii si le da drumu cu arest la domiciliu si cu averi intacte. George Scripcaru primarul Brasovului trebuie sa mergi la puscarie, sa ti se confisce averea.Apropo si gaasca lui sal urmeze la puscarie. Spataru a scapat e liber sta pe facebook :)) alt penal ,Gantz spagaru…

  Reply
 2. In Piata Sfatului haos muzica proasta , un primar puscariabil, o adevarata tiganie.Vin fiert in pahare de hartie care se inmoaie in mina,margele tiganesti,dulciuri de tot felu , instalatii si podoabe brad din Dragonu Rosu.
  Scripcaru puscariabilu mi-a taiat tot chefu cu discursul lui si numaratoare. Muzica de doi bani proasta .La puscarie cu tine Scripcare nu te mai vrem primar

  Reply
 3. Mars tu la Balaceanca, Diacone. Hai fuguta ca ai gura sloboda ca un fund.

  Reply
 4. Ba Ioane tu esti pupincuristul lui Scripca
  Cumva ati curg balele pe la clanta usii lui Scripcaru.
  Hai mars de la fundu meu Ioane.
  Scripca e ca o moneda de 5 bani , fara valoare . Sa-l vad in puscarie

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.