Fratele fotbalistului Florin Stângă, înjunghiat de tovarășul de pahar

Fratele fotbalistului Florin Stângă, înjunghiat de tovarășul de pahar
FOTO: Arhivă

FOTO: Arhivă

Crimă în cartierul Tractorul, într-o locuință de pe strada General Mociulschi. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a fost alertat pentru a acorda ajutorul unui tânăr care prezenta o plagă îmjunghiată. Din păcate, acesta nu a mai putut fi salvat.

Braşoveanul de 30 de ani şi-a pierdut viaţa. Potrivit oamenilor legii, victima a fost înjunghiată în urma unui conflict spontan care a izbucnit între el şi un prieten de pahar. Cei doi, după ce au consumat mai mult alcool, s-au luat la ceartă, moment în care amicul victimei a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbatul de 30 de ani.

„Este vorba de un bărbat de aproximativ 30 de ani asupra căruia au fost exercitate acte contrare vieţii, care i-au provocat apoi decesul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorul Alina Popescu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Mircea Vinarschi (59 de ani) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „omor”.

„Din probatoriul administrat în cauză, cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Braşov – Serviciul Investigaţii Criminale, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că la data de 24 noiembrie 2015 în jurul orelor 12.30 pe fondul unui conflict spontan care a avut loc în locuinţa proprietatea inculpatului din municipiul Braşov, acesta a aplicat victimei S.B.Ş. (30 de ani) o lovitură cu cuţitul în zona toracică, aceasta determinând leziuni care au produs decesul la scurt timp după momentul agresiunii”, a menţionat Alina Popescu. Din informaţiile newsbv.ro, victima este fratele fotbalistului Florin Stângă.

Faţă de inculpat s-a dispus la data de 24 noiembrie 2015 luarea măsurii reţinerii pentru o durată de 24 de ore, urmând a fi formulată propunere de arestare preventivă faţă de acesta, pentru o durată de 30 de zile. 

Florin Stângă este un fotbalist născut în data de 22 iunie 1978, la Brașov. A cunoscut consacrarea la Pandurii Târgu Jiu, unde a petrecut trei sezoane și jumătate, ajungând și căpitanul formației gorjene. În 2009 s-a transferat în Grecia, la Skoda Xanthi, dar după un singur sezon a revenit în România, semnând cu FCM Târgu Mureș. În data de 17 februarie 2011 a revenit la fosta sa echipă, FC Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.