Locuri de muncă în Portugalia şi Spania, prin EURES

Locuri de muncă în Portugalia şi Spania, prin EURES

capsunariAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brasov are în evidenţă două oferte de locuri de muncă sezoniere în agricultură pentru anul 2016 în Portugalia şi Spania.

Oferta de muncă în Potugalia este de muncitor necalificat în agricultură la culesul zmeurei şi cuprinde 400 de locuri de muncă sezoniere la nivelul întregii ţări. Cele trei firme portugheze JBI Group, Hubel Agricola şi Agrivabe oferă contracte de muncă de cel puțin 2 luni, începând cu luna februarie sau martie 2016. Cazarea este asigurată de către angajator, contra unei sume de 1 € pe zi. Angajatorul va mai asigura plata transportului dus/întors în Portugalia, urmând ca, din primele salarii ale angajaţilor să-şi deducă cheltuielile de deplasare.

Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, 40 ore pe săptămână corespunzatoare a 5 zile lucrătoare. Salariul de baza lunar variaza între 505 şi 724,94 euro brut/lună, putând să crească odată cu orele lucrate suplimentar.

Se caută persoane cu experienţă în agricultură, fără antecedente penale şi care au cunoştinte de bază de limbă engleză sau spaniolă.

Oferta are valabilitate până la data de 21 decembrie 2015. Selecţia pentru această ofertă se va organiza în perioada 13 – 14 ianuarie 2016 la Roman, judeţul Neamt.

Oferta de munca în Spania este de muncitor necalificat în agricultură la cules de căpşuni şi cuprinde 800 de locuri de muncă sezoniere la nivelul întregii ţări.

Societatea spaniola Surexport oferă contracte de muncă de aproximativ 3 luni, începând cu a doua jumătate a lunii februarie 2016.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, cu o pauză de o jumătate de oră şi 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile. Programul începe în primele ore ale dimineţii; ziua a saptea de odihnă poate să nu coincidă cu duminca. Salariul oferit este de 40 euro brut/zi conform Conventiei Colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Selecţiile pentru aceaste oferte se vor organiza în a doua jumătate a lunii ianuarie 2016.

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

  • – cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M.);
  • – copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);
  • – C.V model Europass în limba română (tehnoredactat);

Leave a Reply

Your email address will not be published.