Doliu colectiv la Braşov. Două braşovence, printre victimele din Clubul Morţii

Doliu colectiv la Braşov. Două braşovence, printre victimele din Clubul Morţii
doliu piata sfatului3Zeci de brașoveni s-au adunat aseară în Piața Sfatului și în Parcul Titulescu ca să aprindă o lumânare și să se roage pentru victimele tragicului eveniment care a avut loc la Bucureşti, în urma apelului lansat pe Facebook.
Zeci de candele au fost aprinse la fântâna din Piaţa Sfatului, pentru a le lumina calea celor plecaţi prea repede dintre noi.
Pe lista victimelor de la Clubul Colectiv din Braşov sunt şi două braşovence, care acum sunt spitalizate.
Andrada MihăilescuAstfel, la Spitalul Colţea din Bucureşti era ieri internată Andrada Mihăilescu, o braşoveancă în vârstă de 23 de ani, starea ei fiind una gravă, potrivit apropiaţilor. Andrada a terminat Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă” Braşov, urmând apoi cursuri la Universitatea de fotografie din Westminster în Anglia. Acum locuieşte în Bucureşti, unde lucrează ca fotograf la InternetCorp şi la două reviste.
alexia clubul colectivCea de a doua braşoveancă este Alexia Sandy, care lcura ca barman la Clubul Morţii. Alexia este internată la Spitalul Floreasca din Bucureşti şi se află într-o situaţie gravă, dar stabilă, fiind operată la trahee, din ceea ce au reuşit să afle prietenii ei.
„Cu toţii suntem alături de tine şi ne rugăm să te faci bine! Eşti o luptătoare, eşti puternică şi trebuie să te ridici şi din acest impas neprevăzut al vieţii! Multă putere, draga noastră Sandy! Te vrem înapoi veselă şi zâmbitoare cum te ştim!”, i-a scris Andrei Buhus pe pagina de Facebook.  „Lupta vara-mea !! Minunile exista Alexia Sandy!! Suntem alaturi de tine si stim ca mereu ai fost o invingatoare !!!!”, a postat şi Cristian Rădulescu.

„As vrea sa pot scrie ceva insa in aceste momente grele, cuvintele sunt de prisos, ce s-a intamplat azi noapte este incredibil de trist, prefer doar sa raman cu gandul (si nu numai) catre cei apropiati fara sa spun altceva. Am fost colegi iar apoi am ramas prieteni, va rog tineti-va tare si o sa ne auzim cu bine, sunteti puternici Alexia Sandy si Mocanu Catalin. Imi pare nespus de rau pentru cei care si-au pierdut viata in acest tragic incident R.I.P., Dumnezeu sa va odihneasca!”

 1. Nu este adevărat! Andrada e la Spitalul Universitar si nu e printre cei grav răniți. Da, are arsuri de gradul 1 si 2 dar e mai mult decât stabila, respira deja de sâmbătă fara ajutor sau susținerea aparatelor. Poate ar fi bine sa verificați informațiile pe care le publicați. Sunt bunici si alte persoane dragi cărora le puteți face mult rău!

  Reply
 2. Si mai este si Liviu Zaharescu, pretenul Andradei..

  Reply
 3. Andrada este bine acum, este sedata. Da, trebuie sa o sustinem, trebuie sa fim alaturi de ea, dar nu trebuie exagerat sau sa o punem intr-un articol cu titlul Doliu colectiv. Si Andra are deja 24 de ani, ii dorim.mukti inainte sanatosi si feruciti.
  Prietenul ei este mai grav. Dar o sa fie si el bine, sunt sigura!

  Voi ca jurnalisti ar trebui sa faceti mai mult research si sa dati informatii corecte!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.