Se dau tichete pentru suflet. Degeaba ai suflet dacă n-ai acte

Se dau tichete pentru suflet. Degeaba ai suflet dacă n-ai acte

Tichete pentru sufletÎn baza Hotărârii Consiliului Local Brașov nr.216/2014, republicată, Direcţia de Servicii Sociale va relua campania de acordare a tichetelor sociale ,,Pentru Suflet’’.

Persoanele îndreptățite să beneficieze de tichetele sociale sunt pensionarii cu domiciliul stabil în municipiul Brașov, cu vârsta împlinită de 63 de ani – femei și 65 de ani – bărbați (vârstă minimă împlinită oricând în decursul anului 2015) și cu nivelul pensiei până la 1.000 de lei.

Distribuirea tichetelor sociale va avea loc în perioada 09.11.2015-18.12.2015, la sediul Direcției de Servicii Social,e de pe str. Panselelor nr 23, de luni până vineri, în intervalul orar 08.30-16.30.

Actele necesare pe care beneficiarii trebuie să le prezinte la ridicarea tichetelor sociale sunt:

  • – cerere scrisă de mână pentru acordarea tichetului social (completată cu datele de identificare și valoarea pensiei)
  • – act de identitate original și copie
  • – cupon de pensie original și copie  aferent lunii octombrie 2015

Reprezentanții Primăriei Brașov au ținut să precizeze că în zonă nu există posibilitatea realizării copiilor xeorx, din acest motiv beneficiarii ar fi bine să se prezinte cu toate actele menționate mai sus, ca să nu fie plimbați pe drumuri degeaba.

Pentru relaţii suplimentare şi eventuale nelămuriri privind calitatea de beneficiar ne puteţi contacta la nr. de telefon 0368-469.995 sau la sediul Direcţiei de Servicii Sociale. Valoarea tichetelor pe care le va primi o persoană este de 50 de lei.

  1. Mi-e groaza cand ma candesc ca aceste tichete se vor inmulti de la an la an. Cine lucreaz astazi pe minimum pe economie si cei care au salarii pina in 1.800lei/luna, peste 20 de ani vor avea pensii de maxim 1.000 de lei!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.