Claudiu Pălălae vă invită la un show karaoke La Taifas

Claudiu Pălălae vă invită la un show karaoke La Taifas

claudiu palalaeClaudiu Pălălae, un tânar cu puțin peste 20 de ani de ani, foarte talentat, dovadă premiile ce par a nu prea îi sta în cale și pe care le „înfașcă” unul câte unul la orice concurs se duce, Trofeul Folk You 2014 fiind unul dintre ele.

Ajuns în fazele finale la Vocea României, Claudiu știe să își pastreze naturaletea si modestia la cele mai valoroase cote, ceea ce ce te face sa il respecti si admiri totodata dar mai ales sa il indragesti. Cei ce nu il cunoasteti deja, ne veti da dreptate in prima ora a spectacolului. Este un tanar ce te cucereste in primul sfert de ora, pus pe glume aproape tot timpul, intuitiv si cu raspunsurile in mai toate buzunarele, astfel dovedindu-si clar gradul ridicat de inteligenta nativa.

„Nu sunt critic, ma pricep la muzica in limitele omului normal ce ii place muzica destul de variata fara a avea nici macar o ora de studiu in domeniu. Aleg oamenii cu care lucrez intr-un mod cat se poate de simplu: în functie de ceea ce emit publicului, de cum stiu sa rezoneze cu el. Sunt «om de vanzari si publicitate». Cel mai bine ma pricep sa identific cererea si sa fac oferta potrivita. Accentul meu este pus intotdeauna pe public, pe ceea ce simte si doreste, astfel reusesc de multe ori sa aduc artistului publicul potivit. Claudiu Palalae este precum Praslea din poveste care creste intr-un an cat altii in 10. De ce ? Pentru ca si la el important e publicul…si asta se vede …se simte!”, spune Virginia Alexandrescu.

Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism

Dacă v-am convins, vă așteptăm în fiecare zi de miercuri la restaurantul „La Taifas”, de pe strada Republicii nr. 8. Rezervări la tel. 0268/470.027. Intrarea este liberă!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.