Apa caldă vine după ce își dă Prefectura acordul de legalitate

Apa caldă vine după ce își dă Prefectura acordul de legalitate

TetkronDeși cel mai optimist termen pentru reluarea furnizării de apă caldă și căldură era ziua de luni, iată că problema încă va mai dura câteva zile.

Consiliul Local s-a întrunit, sâmbătă, în ședință deîndată, și a aprobat Acordul de Reluare a Producției de Energie Termică care trebuie încheiat între SC Tetkron SRL, SC Bepco SRL și municipiul Brașov. De asemenea, prin acest acord, este stabilit și graficul de plată a datoriilor pe care Tetkron SRL le are de achitar către producătorul de agent termic, Bepco SRL.

Viceprimarul Brașovului Ciprian Bucur ne-a declarat că hotărârea Consiliului Local Brașov privind aprobarea acordului va fi transmisă luni către Prefectură în vederea obținerii avizului de legalitate. „Sper că dl. prefect și echipa domniei sale să analizeze în regim de urgență acest act normativ, pentru ca, ulterior, reprezentanții Tetkron, Bepco și ai Municipiului Brașov să semneze acordul și să se reia furnizarea de agent termic”.

Loading...
 1. de ce va trebuie, domnule vice-primar, acord de legalitate? de la preferctura? e legal? aveti o lege care sa stipuleze acest acord? e opozabil? va scapa de raspundere? pai daca prefectura decide, ce nevoie avem de voi? de ce va platim?
  sau doar vrei sa pasati o problema pe care nu o puteti rezolva?

  Reply
 2. ….toate acestea nu se puteau rezolva din vara???!!!
  …nu ne ramane de cat sa ne rugam sa nu vina inghetul!….
  Stimate ” comisii”,”comitete”…si „altii” aveti curajul si spuneti odata DA sau NU furnizarii de apa calda si caldura!…sau pana va hotarati trece iarna!

  Reply
 3. va bateti joc de noi vrem fapte nu vorbe atatea sedinte atata o amanatiavem copii mici sa v trimitem facturile l curent,dati drumu odata azi ati zis

  Reply
 4. Sunteți niște nenorociți!mințiți lumea de peste două luni de zile.sunt convins ca toți acasă aveți centrale domnilor de la conducere!așteptați să va mai votam vreodată!hotilor

  Reply
 5. daca nici p1noiembrie nu st in stare sa dea drumu sa si dea demisia l parnaie cu hotii.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via