Individul prins cu țepe prin metoda Accidentul, cercetat sub control judiciar

Individul prins cu țepe prin metoda Accidentul, cercetat sub control judiciar

inselaciune metoda accidentulProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus miercuri punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Emil Ovidiu Mrejeru, pentru săvârşirea a două infracţiuni de complicitate la înşelăciune, şi complicitate la tentativă la înşelăciune.

„Din probatoriul administrat până la acest moment, a reieşit faptul că la datele de 09.09.2015, 10.09.2015 şi 11.09.2015, inculpatul Mrejeru Emil Ovidiu, în baza unei înţelegeri prealabile cu persoane neidentificate până în prezent, încarcerate în Penitenciarul Colibaşi, le-a asigurat acestora sprijin, în vederea obţinerii unui folos patrimonial injust. În concret, inculpatul a ridicat la data de 10.09.2015 suma de 9500 lei, depusă de persoana vătămată C.V. (în vârstă de 67 ani), iar la data de 11.09.2015 suma de 5300 lei, depusă de persoana vătămată M.A. (73 ani), sumele de bani fiind trimise de persoanele vătămate ca urmare a telefoanelor primite de la persoanele neidentificate din Penitenciarul Colibaşi, care le aduceau la cunoştinţă faptul că un membru al familiei a produs un accident de circulaţie cu victime şi au nevoie de bani pentru plata cheltuielilor medicale sau pentru avocat”, a precizat procuror Alina Comăniţă, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

În ceea ce priveşte fapta de tentativă la înşelăciune, procurorii au aflat că, după ce o altă persoană în vârstă V.E. (de 76 ani) i s-a comunicat telefonic că un membru al familiei a săvârşit un accident, aceasta s-a dus la o bancă pentru a depune suma de 7000 lei pe numele inculpatului Mrejeru Emil Ovidiu, însă funcţionarii bancari i-au adus la cunoştinţă că este posibil să fie victima unei înşelăciuni, ceea ce a determinat-o să nu mai trimită banii.

Miercuri, Mrejeru a fost prezentat instanței de la Judecătoria Braşov cu propunere de arestare preventivă, care a fost respinsă, fiind luată faţă de inculpat măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile. Împotriva încheierii, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a formulat contestaţie, care va fi soluţionată de Tribunalul Braşov.

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul IPJ Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului de caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate