Descoperă secretul ştiinței distracției la Coresi!

Descoperă secretul ştiinței distracției la Coresi!

Coresi_secretele_stiinteiÎn weekendul 16-18 octombrie, la Coresi Shopping Resort ne jucăm şi învățăm în familie în cadrul activităților la care te aşteptăm sâmbătă şi duminică, unde vei explora universul celor mai trăznite experimente alături de cei mici!

Sâmbătă şi duminică, la Coresi ridicăm distracția la rang de ştiință! Vino să ne bucurăm împreună de cele mai amuzante reacții chimice, expoziții tematice şi invențiile lui Spooky – Profesorul Trăznit, într-un weekend ştiințifico-fantastic!

Sâmbătă, 17 octombrie, dimineața începe cu un spectacol fascinant de teatru de păpuşi alături de Valiza cu Teatru, care te aşteaptă începând cu ora 11:30 la scenă, cu spectacolul Cioara şi Ursul păcălit de vulpe! Zona de la Şezătoare se transformă apoi într-un laborator al distracției, unde fizica şi chimia sunt cu adevărat distractive! Între orele 10:30-12:30 şi 17:00-19:00 ne găseşti în universul plin de culoare, surprize şi reacții în lanț al ştiinței la Coresi! Nu rata expoziția de aeromodele a copiilor de la Palatul Copiilor Braşov, pe care o poți studia atent în Piața cu Copaci, pe tot parcursul weekendului!

Duminică ai din nou o zi a descoperirilor la Coresi! Împreună cu întreaga familie, te aşteptăm la o reeditare a Porților Deschise la Radio Coresi alături de Ştefan Cojocaru, pentru toți curioşii şi pasionații de ştiința undelor FM! Evenimentul are loc între orele 14:30-16:00, iar participarea este gratuită!

Duminică, 18 octombrie începând cu ora 17:00, scena Coresi devine laboratorul de joacă a Profesorului Trăznit Spooky, venit tocmai din galaxia distracției ca să petreacă două ore alături de micii cercetători! Vino să înveți principiile de baza ale fizicii şi chimiei într-un spectacol incendiar, cu participare gratuită!

În acest weekend, organizatorii competiției Braşov Heroes vor fi prezenți la Coresi pentru înscrieri şi predarea kiturilor de participanți la ediția de anul acesta a concursului! Îi poți întâlni la Şezătoare, sâmbătă între orele 13:00-21:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.