PMP: Moțiunea de cenzură, un blat ordinar între PNL și PSD

PMP: Moțiunea de cenzură, un blat ordinar între PNL și PSD

clement negrutClement Negruț, deputat de Alba, coordonatorul zonei Centru pentru Partidul Mișcarea Populară, a declarat astăzi, că a făcut o evaluare a filialei de la Brașov, situația fiind „una foarte bună din punct de vedere organizatoric”.

Cu această ocazie, deputatul PMP a comentat greva japoneză anunțată de PNL, „după ce moțiunea de cenzură a fost un blat ordinar între PNL și PSD, pentru că a fost moțiune fără pregătire, fără să aibă o susținere parlamentară. Mai mult, PNL nu a pregătit un program de guvernare și nu au prezentat un înlocuitor pentru funcția de premier. A fost doar o farsă, o acțiune de imagine, iar greva japoneză este un demers ipocrit al PNL, care ar vrea să atragă atenția asupra votului prin corespondență. Cum poți să spui acest lucru, când tu cu PSD ai votat împotriva unui proiect al PMP – al meu, al deputatului Tomac și al dlui. Bârzilă, respins în decembrie 2014? Mai mult, în martie am depus din nou o inițiativă legislativă pentru votul prin corespondență, iar din martie și până acum, la comisia condusă de un liberal, nu s-a făcut nimic. Acum tot ei vin si spun că fac grevă japoneză că nu a trecut votul prin corespondență”, spune Clement Negruț.

El a precizat că parlamentarii PMP se delimitează de demersul liberalilor și solicită tuturor parlamentarilor să facă front comun și să adopte legea pentru votul prin corespondență.

„Dacă nu se finalizează până la finele lui octombrie, diaspora va avea aveleasi probleme. Iar acest lucru își doresc și PNL și PSD, având în vedere rezultatele obținute de cele două formațiuni în străinătate. În conul onoarei la japonezi, când ai parte de un eşec, îți faci harakiri. Poate era mai onorabil pentru Gorghiu și Blaga să-și facă harakiri, pentru că nu au fost în stare să dea jos Guvernul Ponta prin moțiunea de cenzură”, a concluzionat Clement Negruț demersul liberalilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.