Gheorghe Băilă face lobby pentru construirea unei trambuline la Săcele

Gheorghe Băilă face lobby pentru construirea unei trambuline la Săcele

Gheorghe BailaProfesorul Gheorghe Băilă a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că va face tot ce se poate pentru reînființarea tramblinei pentru sărituri cu schiurile la Săcele.

„Sunt profesor titular la CSS Brașovia, sunt născut în Săcele, am 47 de ani și vreau să candidez la Consiliul Local Săcele. Unul dintre proiectele mele pentru comunitatea din Săcele este să reconstruim baza de antrenamente pentru săriturile de schi. Pe vremuri, era singura acoperită cu material plastic, importat din Republica Democrată Germană în 1985. A rezistat până în 2006, când a fost furat… Baza nu avea un statut foarte clar. Noi antrenorii, profesorii, am construit trambulina, cu ajutor de la fosta conducere a Electropreciziei Săcele, de la Primărie, dar nu a fost administrată niciodată cum trebuie, pentru că nu existau acte pe teren. Am făcut demersuri, am trimis la București dosare cu cereri de revendicare și punere în posesie (terenul aparținea fondului forestier), dar din păcate nu s-a rezolvat nimic”.

Acesta a precizat că trebuie găsită o formulă juridică corectă și identificată o soluție astfel încât acea bază sportivă să existe în continuare la Săcele, pentru a se putea antrena sportivii acasă, nu să facă naveta la Râșnov.

„Faptul că astăzi nu avem o bază sportivă la Săcele este cauzată de proasta administrație și o capacitate managerială slabă. De aceea vom veni cu o echipă puternică, profesionistă, pentru a rezolva problemele comunității”, a precizat liderul PMP Brașov, Mihai Costel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.