Volei: CSU Brașov începe Campionatul la Timișoara

Volei: CSU Brașov începe Campionatul la Timișoara
Volei CSU BrasovCampionatul 2015-2016 la volei masculin liga A2 va incepe pentru echipa noastra in data de 10 octombrie 2015 cu deplasare la CSU Timisoara.

In acest an obiectivul este participarea la barajul pentru liga 1. Acest lucru presupune prezenta in turneul de calificare din 2016 in primele 4 echipe, cate 2 din fiecare divizie: est si vest.
Anul trecut am ratat pe putin acest obiectiv, clasandu-ne totusi, pe un onorant loc 3.

Pentru a atinge acest obiectiv in aceasta vara s-au efectuat antrenamente intense la sala de forta si de pregatire fizic, cu un lot puternic modificat.
In prezent lotul are urmatoarea componenta: Nitu Andrei si Stoica Mihail – coordonator, Kozma Ferenc, Domokos David, Nema Daniel, Ciobanu Laurentiu – extrema, Damian Radu, Casvean Alexandru, Marius Seizu, Iosif Alexandru – centru, Preda Bogdan, Chiricea Florin – fals, Albu Giani, Balhaceanu Andrei – libero. Antrenor : Oprea Florin.
De notat ca majoritatea sportivilor nou sositi sunt studenti in cadrul Universitatii Transilvania, fiind atrasi de ideea de a fi student si de a practica in continuare acest sport.

Problemele financiare continua si in acest an, toti sportivii jucand din pasiune si placere…

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via