blog-logo

UNPR recrutează primarii PNL în „interes național”

UNPR recrutează primarii PNL în „interes național”

sebastian grapa2Senatorul Sebastian Grapă, președintele UNPR Brașov, a precizat că formațiunea pe care o reprezintă nu va face alianțe pentru alegerile locale din 2016.

„Vom merge singuri la «locale» în judeţul Braşov, indiferent de decizia care se va lua la nivel central. Nu vreau ca mesajul UNPR sa se dilueze cu cel al altor partide”, a declarat Grapă. În schimb, parlamentarul a dezvăluit că a avut discuţii cu unii primari „care încă mai sunt în PNL şi încerc să îi orientez către înţelesul adevărat al interesului naţional”.

Întrebat de newsbv.ro despre posbilia candidatură a lui George Scripcaru pe listele UNPR, Grapă a dat-o „cotită” că urmează să fie aleasă cea mai bună variantă pentru un Braşov „care mai are încă multe lucruri de dus la bun sfârşit”. Iată ce spunea în august Sebastian Grapă, pe această temă – amănunte AICI!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   PNL câștigă Rupea și Predealul, la 10 voturi. USR câștigă Victoria
  1. Feriti-va de magarus. In interes personal o sa va lase Brasovul fara buget acest traseist. A dat „cotite” mereu impreuna cu Cancescu. Neica nimeni asta vrea de fapt sa candideze el.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate