Președintele CAS Brașov a fost suspendat

Președintele CAS Brașov a fost suspendat

cas Catalin SeitanPreședintele CAS Brașov, dr. Cătălin Eugen Şeitan (foto), a fost suspendat din funcție, printr-un ordin al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Aceeași soartă au avut-o toți preşedinţii Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate. Ordinul care a dus la revocarea din funcții a tuturor şefilor de Case de asigurări de sănătate a fost dat ieri și tot ieri a și fost publicat în Monitorul Oficial.

Este vorba de 43 de persoane, iar locurile lor vor fi scoase la concurs. „S-au schimbat indicatorii din contractul de management. În urma acestor indicatori se va organiza examen pentru toate casele, nu toate odată, și vor participa toți cei care întrunesc condițiile. Lucrurile au fost făcute conform legii, am respectat condițiile legale și nu luăm nimănui dreptul de a participa la concurs”, a declarat Vasile Ciurchea, președintele CNAS, la B1 TV.

  1. Ce expertiza are seitan in acest domeniu ? El a facut toata viata afise si face multa curte amantei de pe Mircea cel Batran ! Oare nevasta-sa stie ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.