VIDEO Brașoveanca Roxana Morar a trecut mai departe la Vocea României

VIDEO Brașoveanca Roxana Morar a trecut mai departe la Vocea României

Roxana MorarEdiția a doua din Vocea României, spre deosebire de prima ediție în care candidații au fost destul de diferiți la stilul muzical, la vârstă și parcurs muzical, aproape toți concurenții sunt foarte tineri și fără prea multă experiență. Bineînțeles acest lucru nu înseamnă că nu sunt talentați.
În această ediție, opt concurenți au trecut mai departe. Astfel, Loredana și Marius Moga au mai adăugat câte un concurent în echipa lor, iar Smiley și Tudor Chirilă câte trei talente fiecare.

Echipa Smiley s-a mărit în această Ediție 2 cu două talente masculine și unul feminin: Ștefan Liche, Ana-Maria Ababei și George Tudor. Stefan Liche a fost primul concurent care i-a cucerit pe antrenori. Smiley, Tudor și Marius Moga s-au întors când l-au auzit pe tânărul de 16 ani din Bacău interpretând „De-ai fi tu salcie la mal” de Mihaela Mihai, însă tânărul l-a preferat pe Smiley. Ana-Maria Ababei a interpretat „Love me like you do” de Ellie Goulding. Ana-Maria are 19 ani, și este studentă la Universitatea de Arte din Iași. George Tudor, 26 de ani din Brăila, a fost ultimul concurent care l-a cucerit pe Smiley cu „So Sick”. De altfel antrenorul a fost singurul care s-a întors așa că George a ajuns automat în echipa lui. Stefan Liche, Ana-Maria Ababei și George Tudor se alătură astfel lui Michel Kotcha și Dianei Cazan, talentele lui Smiley din prima Ediție.

Și Tudor Chirilă a fost foarte solicitat în Ediția 2. Cristina Bălan, Cristina Lupu și Roxana Morar s-au alăturat echipei lui. Cristina Bălan a făcut parte din trupa Impact. După o pauză muzicală, în care s-a dedicat celor doi copii ai ei, ea a decis să se întoarcă pe scenă. Toți cei patru antrenori s-au întors după ce au auzit „Down on my knees” de Ayo, însă Cristina l-a preferat pe Tudor. Cristina Lupu are 24 de ani și este studentă la arhitectură. Ea a interpretat „That don’t impress me much” de Shania Twain. Ultima concurentă din echipa lui Tudor este Roxana Morar, 17 ani din Brașov cu „Under” de Alex Hepburn. Cele trei talente completează echipa lui Tudor Chirilă, formată deja din Claudia Andas șiOvidiu Turcu.

Loredana a primit doar un nou concurent în echipa ei: Daniel Bălan, 24 de ani din Tulcea. El i-a impresionat pe toți cei patru antrenori cu „La Boheme” de Charles Aznavour. Daniel se alătură astfel lui Biu Marquetti șiCristinei Vasopol. Marius Moga a avut și el un singur concurent în această ediție: Jessie Banes, 18 ani din Oradea. Jessie s-a înscris în concurs alături de tatăl ei, Mihai Banes, un fost prezentator TVR. Ea a cântat „Mama do” de Pixie Lott. Din echipa lui Marius Moga mai fac parte Cristina Stroe și Florin Eugen Cruceru.

Audițiile pe nevăzute continuă în Vocea României, vineri 2 octombrie cu Ediția 3.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.