FOTO VIDEO Accident grav pe DN1. Un bărbat a decedat!

FOTO VIDEO Accident grav pe DN1. Un bărbat a decedat!

accident sercaia mandraUn accident grav a avut loc, în această dimineață, pe DN1, între localitățile Șercaia și Mândra. Trei autoutilitare au fost implicate în accident. Traficul a fost blocat mai mult de o oră pe DN 1.

Se pare că pe fondul oboselii şoferul unei autoutilitară a intrat frontal în altă camionetă. Şoferul unui TIR nu a putut evita cele două maşini aşa că a intrat cu TIR-ul în maşinile avariate

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, au fost patru victime încarcerate, dintre care una era inconștientă. S-a intervenit cu două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD și trei ambulanțe.

Din păcate, un bărbat de 49 de ani a decedat la Spital. Prezenta traumatism cranio-cerebral cu plagă, traumatism cranio-facial, truamtism toracic și fractură deschisă la glezna dreapta.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, până la reluarea circulaţiei s-a folosit ruta ocolitoare DJ104B Făgăraş – Sebeş (judeţul Braşov), DJ104A Mărgineni – Şinca Veche – Băile Perşani – DN1.

 

CLICK pe poze pentru a se mări!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate