PSD mizează pe trei candidați pentru funcția de primar al Brașovului

PSD mizează pe trei candidați pentru funcția de primar al Brașovului

PSDPSD va face un sondaj de opinie la jumătatea lunii septembrie pentru a-și desemna candidatul la funcția de primar al municipiului Brașov, la alegerile din iunie 2016.

Oficial, la această oră, organizația municipală a PSD a anunțat că îl susține pe consilierul local Răzvan Popa (fost viceprimar), singurul care și-a manifestat dorința de a candida la această funcție.

Sondajul va mai cuprinde încă două nume, ale unor personalități locale social-democrate. Este vorba despre Sorin Claudiu Susanu, comisarul șef regional al Protecției Consumatorului pe Regiunea Centru.

De asemenea, pe listă este și consilierul local Cătălin Leonte, cel care a fost la foarte mică distanță de primarul George Scricparu în cursa pentru funcția de primar în 2012, când a fost susținut de USL (PSD + PNL). Cătălin Leonte a activat ca director la nivel național într-o companie bancară, iar ca ales local a pus pe picioare secția de sporturi individuale de iarnă la ACS Corona 201o.

După ce se centralizează rezultatele sondajului, alături de CV-urile candidaților și de scrisorile de susținere ale organizației, conducerea centrală a partidului va analiza fiecare persoană în parte și va stabili candidatul pe care PSD îl va arunca în cursa pentru Primrăia Brașov.

  1. La „face value” cum zic americanii toti 3 par candidati absolut acceptabili dar atata timp cat oamenii din umbra PSD Brasov ii fac pe aia de la ISIS sa para mielusei este inspaimantatoare ideea unui prima PSD, nu ca alternativa ar fi mult mai buna. Sper sa mai citeasca si viitori votanti pe net despre respectabilii domni Nita, Vasile Lupu, Mihai Ghirda, Marius Dunca, Sorin Paraschiv si inca vreo cativa grei.

    Asta e rezultatul a 10-12 ani de nepasare a societatii civile locale. Nu avem intre cine alege in cauza propriei noastra indolente.

    Reply
  2. […] CITEȘTE ȘI: PSD mizează pe trei candidați pentru funcția de primar al Brașovului […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.