Un designer brașovean, la „Muntenia Fashion Days”

Un designer brașovean, la „Muntenia Fashion Days”

moda 2 bianca bucaBrasovul a fost reprezentat in Cadrul Festivalului International de Moda “Muntenia Fashion Days” de o jurnalista.

Bianca Buca, realizator TVS Brasov, a prezentat doua colectii vestimentare in cadrul mega show-ului fashion de la Pitesti, locul transformat timp de trei zile in capitala modei!

Zeci de designeri din toate colturile lumii au luat parte la Festivalul international de moda “Muntenia Fashion Days”. Italia, Franta, Maroc, Belgia, Turcia, Ungaria, Republica Moldova si Romania sunt tarile care au fost prezente cu designeri si creatii in cadrul Festivalul International de Moda, care s-a  desfasurat in perioada 27 – 29 august 2015 la Pitesti.

De la portul traditional si pana la creatii de seara sofisticate, toate au fost prezente in cadrul evenimentului fashion. Designerii, unii aflati a inceput de drum, altii cu o experienta de zeci de ani au reusit sa smulga ropote de aplauze atat publicului numeros, cat si invitatilor speciali precum binecunoscutul designer Catalin Botezatu sau inconfundabila Mihaela Constantinescu, fosta sotie a interpretului Mihai Cosntantinescu, aceasta fiind la randul sau fost manechin.

modaDesignerii veniti din toate colturile lumii au reusit sa surprinda prin originalotate inovatie si nonconformism, eleganta si rafinamentul fiind la ele acasa.   In cadrul evenimentului realizatorul TVS Brasov Bianca Buca a fost prezenta cu doua colectii.

Prima dintre acestea a fost prezentata in prima zi de festival, manechinele Agentiei Duchesss din Pitesti carora li s-a alaturat o alta brasoveanca, frumoasul editor de imagine de la TVS Brasov, Svetlana Copacianu, au reusit sa puna in valoare creatiile Bya Fashion de inspiratie folcorica, starnind ropote de aplauze.

Cea de-a doua colectie, una glamour, a fost prezentata in Gala Festivalului International de moda de la Pitesti organizata la Hotel Victoria. Aceasta a reusit sa surpinda publicul si invitatii speciali ai evenimentului nu doar prin eleganta si rafinamentul creatiilor, ci si prin coloana sonora interpretata magistral de interpretul nevazator cu voce de aur Ioan Man, finalist  X Factor. Zecile de aplauze au incununat cu succes finalul prezentarii de moda marca Bya Fashion.

Festivalul International de Moda a mai cuprins si prezentari la Muzeul Judetean Arges, dar si in Piata Mare din fata Primariei Pitesti. Sufletul intregului eveniment “Muntenia Fashion Days” a fost directorul festivalului Valeria Coman, o prezenta cunoscuta in lumea fashion pitesteana si nu numai. Festivalul a fost prezentat de jurnalistul Costi Ivascu.

Anul acesta a fost doar prima editie a Festivalului International de Moda Muntenia Fashion Days, insa organizatorii promit ca evenimentul va fi organizat si in anii viitori.

Evenimentul va fi difuzat integral  in curand si in Brasov in cadrul emisiunii „Fashion Show by Bya”, de la TVS Brasov.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.