FOTO Accident între Codlea și Vlădeni cu trei victime

FOTO Accident între Codlea și Vlădeni cu trei victime

accident Codlea VlădeniAccident grav pe DN1, între muncipiul Codlea și Vlădeni, soldat cu trei victime, dintre care una a rămas prinsă între resturile unei mașini. Circulația este blocată!!!

Potrivit cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, în accident este implicat și un accident Codlea Vlădeni2camion care trasporta fructe și legume.

La fața locului s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD.

Coloanele de mașini se întind pe câțiva kilometri!

Foto: Paula Păduraru

Deputatul Maria Grecea a făcut o intepelare pe tema aaccidentelor de pe DN1, în zona Codlea

În urmă cu câteva săptămâni, deputatul Maria Grecea a trimis o interpelare comandantului Poliției Codlea, prin care îi cerea un punct de vedere despre „cum stopam astfel de evenimente tragice… Am depus interpelare și la drumuri și poduri Brașov pe tema asta. Din 1 septembrie vreau să interpelez si CNADNR-ul si astept raspunsul lor”, scria Maria Grecea în interpelare.

Am mai primit încă două fotografii de la un cititor. CLICK pe poze pentu a se mări!

  1. Pai cum sa nu se intample astfel de tragedii , cand in Romania anilor 2015 ,nu avem o autostrada care sa lege Bucurestiul de Brasov , Sibiu ,Timisoara ??.Pe DN 1 sau drumul mortii,drum european ,se circula pe o singura banda pe multe portiuni si se trece prin toate satele , comunele si orasele intalnite si in cazul unui eveniment nefericit se creaza adevarate blocaje .Sa multumim din suflet conducerilor pe care le-a avut tara din 90 incepand ,de la iliescu sau ,,marele matelot basescu” si pana la dotore ponta .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.