Poliţistul umorist şi-a redeschis pagina de Facebook. Spune că n-a fost sancţionat de superiori

Poliţistul umorist şi-a redeschis pagina de Facebook. Spune că n-a fost sancţionat de superiori

marian godinaPoliţistul braşovean de la Serviciul de Circulaţie Rutieră, Marian Godină, care a devenit viral pe internet prin poveştile haioase pe care le-a scris din misiunile pe care le-a avut, şi-a redeschis pagina de Facebook.

El a precizat că va continua să posteze întâmplări pline de umor în acceaşi notă umoristică, spre încântarea susţinătorilor săi.

El şi-a redeschis pagina de Facebook după ce a fost lansată o petiţie online prin care se cerea desemnarea lui Marian Godina drept purtător de cuvânt la IPJ Braşov.

Marian Godina a postat un mesaj prin care le mulţumeşte tuturor celor care l-au sprijinit şi precizează că nu a fost sancţionat de superiori.
„Vă mulţumesc din suflet tuturor celor ce m-aţi susţinut, v-am urmărit tot timpul si am fost profund emoţionat de mesajele dumneavoastră. Pentru a evita inchiderea acestei pagini, ii rog pe cei ce imi publică postările in mass-media, să facă acest lucru fără să adauge cuvinte obscene care ar putea prejudicia imaginea vreunei institutii publice. Precizez că nu am fost sancţionat in niciun fel si nici nu fac obiectul vreunei cercetări administrative. Şi ca să inchei in registrul obişnuit…ANDIAMO !!!”, a scris în stilul caracteristic Marian Godina pe pagina de Facebook.

Vineri dimineaţă, el şi-a început ziua cu o postare care a adunat deja sute de „like”-uri: „Să vii la Tamponări şi să declari că ai condus auto marca AUDI CIU 7… asta înseamnă să fii mafiot!”.

CITEȘTE ȘI:

 1. Petitia pentru Marian Godina merge mai departe! Am ajuns la 650 de semnaturi si muuuulte comentarii. Acesta mi se pare absolut relevant:
  „Purtatorul de cuvant ai unei institutii publice trebuie sa fie pe deplin sigur pe folosirea limbii oficiale (inclusiv gramatica – lucru care din pacate lipseste des), si totodata sa dea dovada de creativitate in captarea atentiei cititorului. Consider ca dl Marian Godina detine toate aceste calitati, si chiar mai mult – de aceea as vrea sa-l vad in post de „povestitor” al IPJ Brasov.
  Cu calduroase salutari dintr-o capitala europeana cu purtator de cuvant „romanesc” al politiei (Viena)
  Gabriel Tigu”

  http://www.petitieonline.com/marian_godina_-_purtator_de_cuvant_al_ipj_brasov

  Reply
 2. De ce nu povestește distinsul agent și despre modul cum vorbește și se poartă el cu unele șoferițe ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.