Copil accidentat pe DN1, la intersecția cu drumul spre Dumbrăvița

Copil accidentat pe DN1, la intersecția cu drumul spre Dumbrăvița
Foto: arhiva

Foto: arhiva

Accident grav în jurul orei 14.30. Un copil a fost accidentat de un autoturism, pe DN1, la ieșirea din Codlea, la intersecția cu drumul către Dumbrăvița. Copilul are vârsta de 11 ani şi este lovit în zona capului şi are traumatism la bazin. Din fericire, rănile nu sunt grave.

Mihăiță, ciurdar la o fermă de lângă localitatea Codlea, s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului național 1, după ce una din vacile de care acesta avea grijă a trecut strada. Șoferul care l-a surprins pe micuț nu a mai putut evita impactul, cu toate că acesta frânase la trecerea animalului. Copilul a sărit brusc în fața mașinii cu ochii după vacă.

Imediat s-a sunat la 112, iar echipajul SMURD a ajuns la locul accidentului în aproximativ 8 minute. Au intervenit cu profesionalism, acordând primul ajutor victimei care rămăsese întinsă pe asflat și care acuza dureri groaznice în zona picioarelor. Câțiva șoferi au avut grija de Mihăiță până la sosirea paramedicilor, ținându-i capul și obligându-l să stea nemișcat, neștiindu-se exact ce leziuni are. Este indicat în astfel de situații, scrie codlea-info.

Leave a Reply

Your email address will not be published.