Cetatea Râșnovului a primit patru stele de la TripAdvisor!

Cetatea Râșnovului a primit patru stele de la TripAdvisor!

cetatea rasnovCetatea Râșnov a fost premiată, la începutul lunii, cu Certificatul de Excelență 2015, patru stele, al TripAdvisor. 

Certificatul de Excelență este o distincție acordată de TripAdvisor la nivel mondial obiectivelor turistice „care câștigă în mod constant recenzii excelente din călătorii”.

În scrisoarea trimisă Direcției de Cultură a Primăriei Râșnov, Marc Charron, președintele TripAdvisor for Business, arată că ,,de cinci ani, TripAdvisor a acordat acest premiu în numele călătorilor de pe tot globul. Astăzi, când sunteți prima oară câștigător, sperăm să vă mândriți că vedeți Cetatea Râșnov apreciată de vizitatori ca una dintre cele mai bune destinații. Felicitari !”

Primarul Adrian Ioan Veștea ne-a delșcarat că, „acum câteva zile, cu ocazia deplasării în Norvegia, la Lillehammer, am vizitat și Muzeul Maihaugen, premiat de TripAdvisor în anul 2014. Cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarnă desfășurate în 1994 la Lillehamer, în cadrul Muzeului Maihaugen, cel mai important muzeu al orașului Lillehammer, situat în vecinatatea arenelor sportive care au gazduit competițiile olimpice, a fost amenajată o expoziție despre evoluția istorică a poporului norvegian și un muzeu al Jocurilor Olimpice. Integrarea culturii în marea competiție olimpică din 1994 reprezintă pentru noi o nouă confirmare că strategia de dezvoltare a Râșnovului este corectă. Mai mult, dacă România obține în această vară organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2020, am observat cu încântare că Râșnovul va repeta și modelul de promovare norvegian, prin finalizarea în anii următori a proiectului Muzeului Cetății Râșnov și organizarea unei expoziții dedicate istoriei sporturilor de iarna din România”.

Alte articole:   Scafandrii ISU Brașov, intervenție în cazul unei ambarcațiuni eșuate la Eforie

„Deși Cetatea Râșnov se află în prima etapă de restaurare, conservare și valorificare, distincția primită de la TripAdvisor demonstrează că suntem pe drumul bun. Certificatul internațional a fost acordat unui obiectiv turistic de patru stele, însă, după finalizarea lucrărilor de restaurare și deschiderea expozițiilor muzeale, sunt sigur că la Râșnov o sa avem un monument de cinci stele, o destinație turistică care va urca în topurile internaționale”, a precizat, la rândul său, Nicolae Pepene, fostul șef al Direcției de Cultură a Primariei Râșnov, acum directorul Muzeului de Istorie a Județului Brașov

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate