Coresi Business Park a început lucrările la cea de-a doua fază a proiectului de birouri din Braşov

Coresi Business Park a început lucrările la cea de-a doua fază a proiectului de birouri din Braşov

coresi-business-parkA doua etapă a proiectului Coresi Business Park din Braşov, care vizează livrarea a două clădiri noi de birouri cu o suprafaţă totală de 18.000 metri pătraţi, va presupune investiţii de circa 10 milioane euro în 2015-2016.

Lucrările de construcţie au început în aprilie şi vor fi finalizate în 2016.

„Compania Tata Technologies este primul chiriaş în spaţiile ce vor fi livrate în trimestrul al doilea din 2016, firma optând în prima etapă pentru o suprafaţă de 3.300 mp. (…) Pentru suprafeţele disponibile în cea de a doua fază a proiectului Coresi Business Park se poartă discuţii cu o parte dintre chiriaşii actuali, care au în plan extinderea spaţiilor pe care le ocupă în prezent, dar sunt vizaţi şi câţiva chiriaşi noi”, se arată într-un comunicat al centrului de afaceri.

Clădirile vor avea trei sau patru etaje şi între 725 mp şi 1.550 mp închiriabili pe etaj.

„Masterplanul Coresi Business Park cuprinde un mix echilibrat de conversii de spaţii industriale în spaţii de birouri de clasă A şi clădiri noi. În următorii 10 ani, pe terenul de 12 hectare din cadrul fostei uzine de tractoare se vor construi noi clădiri de birouri, suprafaţa totală a parcului de afaceri ajungând astfel la peste 100.000 mp”, se mai arată în comunicat.

Prima fază a complexului dezvoltat de Ascenta Management pe fosta platformă industrială Tractorul include circa 25.000 mp de spaţii de birouri.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.