Poliția locală l-a identificat pe individul care arunca moloz la Podul Dracului

Poliția locală l-a identificat pe individul care arunca moloz la Podul Dracului
gunoaie schei2Reprezentanţii Poliţiei Locale l-au identificat pe bărbatul care a fost surprins, la finele săptămânii trecute, aruncând saci cu deşeuri în zona „Podul Dracului” din Șchei, după ce newsbv.ro a publicat fotografiile cu aceasta.
Bărbatul a fost fotografiat în timp ce descărca dintr-o dubă saci cu moloz şi resturi de materiale de construcţii. Individul, fără nici o jenă, acesta a luat sacii din maşină şi i-a aruncat direct de pe marginea străzii în râpă. Pozele au ajuns şi la autorităţile locale, care au demarat o anchetă în vederea depistării şi sancţionării persoanei care a dat dovadă că este total lipsită de spirit civic.
Autovehiculul aparţine unei companii private care, se pare, nu este vinovată de cele întâmplate, iar şoferul putea utiliza maşina şi în afara orelor de program, în interes personal. Acesta nu este singurul care arunca gunoaie aici, dar a avut „ghinionul” să fie fotografiat, iar pozele au fost destul de concludente pentru a putea fi sancţionat.
Individul va trebui să achite o amendă cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile legale, dar dacă plătește în termen de 48 de ore, va achita doar jumătate din sumă.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Polițiștii din Brașov: ,,Nu le dați ocazia infractorilor să acționeze’’
Loading...
loading...
  1. daca-l amendeaza 2 din institutiile abilitate ,Garda de mediu (pentru poluare )si Politia (pentru ,,actul antisocial'') se c-am dubleaza suma…

    Reply
  2. Era si culmea sa nu-l identifice dupa ce au primit toate datele mura-n gura. Intreabarea mea este alta: CINE FACE CURAT? O pedeaapsa mult mai potrivita ar fi sa-l puna sa igienizeze locul… si poate si alte locuri din oras in cadrul unui frumos program de munca in folosul comunitatii!

    Reply
  3. Da. il amendeaza cu 500 lei, plateste jumatate din suma in 48 de ore sau contesta procesul verbal si castiga in instanta, iar autoritatile curata locul si ridica gunoiul cu cheltuieli de 2-3000 lei. O afacere superba pentru oras si pentru contribuabilii sai.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate