Zilele Avantgarden3 Brașov – o săptămână dedicată familiei

Zilele Avantgarden3 Brașov – o săptămână dedicată familiei

Oraselul  Copiilor-  Avangarden 2Maurer Imobiliare, lider pe piața rezidențială din Transilvania, deschide porțile unui eveniment special: ”Zilele Avantgarden3 2015”.

În perioada 18-24 mai, în cartierul Avantgarden3 din Brașov, se vor desfășura activități destinate tuturor categoriilor de vârstă, menite să ofere comunității din orașul nostru modelul unui stil de viață bazat pe valori și principii sănătoase.

Astfel, vor avea loc seminarii de nutriție și alimentație sănătoasă, acțiuni adresate tinerilor părinți prin seminarii practice de parenting, dar și un  moment educativ-interactiv dedicat tăticilor și copiilor lor – Daddy Camp.

În centrul cartierului – pe durata a trei zile – va fi prezentă Caravana Sănătății, unde doritorii vor putea veni să își facă analizele gratuit și să fie consultați de un medic. Mai mult, sportul în aer liber nu va lipsi din programul organizatorilor, iar prin plantarea de copaci și arbuști în cartier locatarii își vor manifesta respectul față de natură și mediul înconjurător.

Ziua de duminică, 24 mai, va fi destinată în totalitate celor mici. În centrul cartierului va fi ridicat un ”Orășel al copiilor”. Astfel, atât preșcolarii cât și elevii, vor învăța lucruri interesante despre cele mai importante meserii și instituții, prin jocuri și ateliere specifice.

Trebuie să învățăm să oferim și celor din jurul nostru din ceea ce am primit. Astfel, prin evenimentul organizat, familia Maurer Imobiliare dorește să unească membrii comunității. Cartierul Avantgarden3 este o poartă deschisă tuturor brașovenilor, un punct de referință în orașului nostru”, ne-a delcarat Simon Maurer, fondatorul Maurer Imobiliare.

Așadar, atât adulții, dar și copiii și seniorii, sunt invitați să participe la acțiunile organizate de Maurer Imobiliare în cadrul ”Zilelor Avantgarden3 2015”. Detalii despre agenda săptămânii se regăsesc pe site sau pe pagina de facebook a dezvoltatorului.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Leave a Reply

Your email address will not be published.