Accident pe DN73. O femeie gravidă a fost rănită UPDATE

Accident pe DN73. O femeie gravidă a fost rănită UPDATE

smurd-600x450

UPDATE Poliţiştii au stabilit că vinovat de accident este şoferul autoturimului BMW care nu a oprit la trecerea de pietoni şi a lovit-o în plin pe femeie. În plus şoferul era şi băut. Etilotestul a arătat o valoare de 0,90 la mie acool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost reţinut, iar mâine va fi dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism în stare de ebrietate.

UPDATE Femeia implicată în accident era gravidă în opt luni, iar medicii au reușit să-i scoată bebelușul, care a fost internat de urgență la Maternitate. Femeia a suferit un traumatism cranian sever, dar și politraumatisme la șold și picioare. Aceasta a intrat în stop cardio-respirator, iar acum se luptă între viață și moarte.

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a fost solicitat să intervină pentru a acorda primul ajutor în cazul unui accident care a avut loc în jurul orei 12.00 pe DN73.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, se pare că este vorba despre o femeie gravidă, care este inconștientă.

Conform unor informații neconfirmate oficial, femeia se afla pe trecerea de pietoni. Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Braşov

Revenim cu amănunte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate