Vin americanii!!! Joi, la 15.00

Vin americanii!!! Joi, la 15.00

americani cincuAproximativ 400 de militari americani, din Batalionul 2 al Regimentului 2 Cavalerie al Armatei SUA, cu peste 80 de mijloace tehnice, vor participa, în zilele de 13 şi 14 mai, la „Marşul Cavaleriei”, de la Baza miilitară Mihail Kogălniceanu (Constanţa) la Centrul de instruire de la Cincu (Braşov).
„Marşul Cavaleriei demonstrează legăturile temeinice dintre Statele Unite ale Americii şi România, puterea Alianţei Nord Atlantice şi importanţa interoperabilităţii militare,” consideră reprezentanţii Regimentului 2 Cavalerie, unitate care va participa la Cincu, la exerciţiul „Sarmis 15”.

Joi, 14 mai, de la ora 15.00 la 18.00, în Braşov, publicul este invitat să asiste la ceremonia de bun venit din faţa Bibliotecii Judeţene George Bariţiu. Participanţii vor putea viziona vehiculele americane şi româneşti şi vor avea ocazia să afle detalii despre posibilităţile unei cariere în cadrul Armatei României.
Puteţi urmări Marşul pe reţelele de socializare cu ajutorul  hashtag-ului #MarsulCavaleriei.

1.500 de militari din Canada, Marea Britanie, România şi SUA, cu aproximativ 200 de mijloace de luptă, vor participa, în perioada 15 mai – 6 iunie, la exerciţiul multinaţional de instruire prin simulare reală şi cu trageri de luptă „Sarmis 15”, în garnizoana Braşov şi la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre din Cincu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Persoane lovite de mașină, la Făgăraș
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.