Au dispărut înregistrări cu Băsescu și Blejnar de la DIICOT Brașov!

Au dispărut înregistrări cu Băsescu și Blejnar de la DIICOT Brașov!
sorin blejnarMai multe înregistrări incriminatoare cu fostul preşedinte Traian Băsescu au dispărut, iar procurorii încearcă acum să afle cum au fost acestea sustrase din interiorul DIICOT.
Este vorba de sute de înregistrări audio-video din dosarul lui Blejnar care au fost sustrase. Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost trimis în judecată în 2013, de DIICOT Braşov.
Suporţii magnetici cu discuţii între Blejnar şi mai multe persoane – printre care şi fostul preşedinte Traian Băsescu – nu mai sunt în sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Braşov.
 Deşi Traian Băsescu apărea într-o interceptare din dosarul Motorina, dosar în care Blejnar a fost trimis în judecată, fostul preşedinte spunea la acea vreme că nu-l cunoaşte pe şeful ANAF de atunci.
„Se pare că ar fi cineva din interior (din DIICOT – n.r.), pentru că nimeni nu apare pe camerele de supraveghere”, a spus jurnalistul Ana Roman, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Distrugerea probelor cu Băsescu, anchetată
Acum, procurorii încearcă să afle cine a sustras aceste probe din interiorul DIICOT Braşov, sediu bine protejat, cu pază şi cameră de luat vederi.
În acest sens, Ministerul Public a demarat o anchetă penală, pentru a afla cum au dispărut interceptările respective.
Loading...
  1. Nu exista backup dupa „suportii magnetici”? Ce fel de institutie e aia?

    Reply
  2. […] CITEȘTE ȘI Au dispărut înregistrări cu Băsescu și Blejnar de la DIICOT Brașov! […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.