UPDATE Descindere în forță a mascaților la Codlea

UPDATE Descindere în forță a mascaților la Codlea

razie vai raymond

13.25 Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov efectuează miercuri 12 percheziţii, respectiv 10 în judeţul Braşov şi două în municipiul Bucureşti, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 2,5 milioane de lei, informează un comunicat de presă al IGPR.

Potrivit sursei citate, vor fi aduse la audieri 22 de persoane, iar la acţiune participă 70 de poliţişti din cadrul IPJ Braşov.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală în domeniul firmelor de pază, cu un prejudiciu estimat de 2,5 milioane de lei, instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov

10.35 Mascații au descins în forță în municipiul Codlea. O stradă întreagă a fost blocată (strada Nouă).

Oamenii legii vizează afacerile unui codlean, Vay Raimond, din informațiile pe care le avem la această oră.

Este vorba despre mai multe firme de pază. Se pare că este vorba despre suspiciuni de evaziune fiscală.

Surse din cadrul firmelor spun ca este un abuz și că ar fi vorba despre unele „polițe“ plătite și că activitatea firmelor cercetate este curată, iar totul se va rezolva în instanță.

Daca aveti mai multe informatii si poze, va rog sa ni le trimiteti pe contact@newsbv.ro 

Revenim cu amănunte!

Loading...
  1. ooo…firme de pază? Cu interes așteptăm să auzim amănunte. Stiu o firmă de pază în care are oareșce ”interese” un amicuț de al meu…..un sas…

    Reply
  2. Si daca are interes, ce? Vrei sa i o dea de pomana?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.