Concert Emeric Imre & Titus Constantin „La Taifas“

Concert Emeric Imre & Titus Constantin „La Taifas“

emeric imre titus constantinRestaurantul „La Taifas“ (str. Republicii Nr. 18 – Brasov) vă invită joi, 2 aprilie, ora 21.00, la un concert de mare calitate, susținut de Emeric Imre & Titus Constantin.

Veți fi încântați de piesele de pe noul album lansat Emeric Imre și de pe noul album la care lucrează Titus Constantin.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Întrucât numărul de locuri este limitat, vă recomandăm să vă faceți rezervări din timp, la numărul de telefon 0268 470 027 sau printr-un mesaj pe Facebook!
„Astăzi să fii ARTIST şi nu personaj creat pe banda minţilor ce vor doar câştiguri rapide e greu şi RAR… din ce în ce mai RAR… Cea mai bună răsplată pentru mine personal e fericirea de-a avea prieteni peste tot şi întâlnirea cu ei e ADEVĂRATUL OSCAR muzical pentru mine şi muzica mea… Multe regrete se desprind în întoarcerea timpului… în primul rând mă doare dorul de cei plecaţi… În rest sunt mulţumit şi mereu cu un orizont pe care-l văd senin şi luminos… Tuturor le doresc mai mult calm şi aplecare spre adevăr, onoare, sănătate şi din punctul nostru de vedere, muzical, audiţii cât mai sănătoase, cu muzică adevărată, fără play back… Să ne vedem mereu Sănătoşi şi Fericiţi…!!”, spunea Emeric Imre în urmă cu un an, când a împlinit 49 de ani. În data de 30 ianuarie a sărbătorit jumătate de veac.

Titus Constantin s-a nascut in Comarnic, judetul Prahova, la data de 25 ianuarie 1964.
Debuteaza ca solist vocal la varsta de 14 ani, pe scena Casei Pionierilor din Campina.
Apare in nenumarate spectacole organizate la Casa de Cultura din Campina si Breaza si participa la concursuri judetene si nationale. Studiaza chitara individual incepand cu anul 1980 . In anul 1984 castiga un premiu de compozitie la un festival de folk organizat in orasul Campina in memoria lui Nichita Stanescu.

Mai recent, în 2008 si 2009, sustine microrecital pe scena Folk You. Este autor a peste 100 de poezii. Pasionat de pictura (in special acuarela) si alpinism (escalada sportiva si ascensiuni montane de iarna si vara).

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.