blog-logo

PSD vrea ca Dan Grigorescu să preia mandatul liber din Consiliul Județean Brașov

PSD vrea ca Dan Grigorescu să preia mandatul liber din Consiliul Județean Brașov

dan grigorescuMedicul Dan Grigorescu, unul dintre cei mai reputați chirurgi în domeniul chirurgiei plastice, este susținut de PSD pentru a prelua locul liber din Consiliul Județean Brașov, după plecarea lui Mihai Pascu.

„Noi îl susținem, am și elaborat documentele necesare pentru ca plenul Consiliului Județean să îl valideze pe postul declarat vacant în urma plecării colegului nostru Mihai Pascu. Nu cred căp sunt probleme pentru validarea acestui mandat, mai ales că știți că până la posiție 20 a fost dezechilibrată (PNL  – 13, PSD – 7), iar după locul 20 lista a fost 1 la 1. Cred că pentru Consiliul Județean venirea domnului Grigorescu este chiar un câștig, având în vedere problemele din sănătate și știm cum a manageriat domnia sa când a deținut funcții de conducere la Spitalul Județean. Trimitem în Consiliul Județean un coleg care chiar poate ajuta sănătatea brașoveană”, mai spune senatorul Viorel Chiriac.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Valeriu Gheorghiţă, despre sechelele post-COVID: Disfuncţii respiratorii, cardio-vasculare, neurologice,oboseală sau dureri de cap
  1. Oare cum sună,.. Medicul Dan Grigorescu, unul dintre cei mai reputați chirurgi în domeniul chirurgiei plastice, este susținut de PSD pentru a prelua locul liber din Consiliul Județean Brașov, după plecarea lui Mihai Pascu.
    Trimitem în Consiliul Județean un coleg care chiar poate ajuta sănătatea brașoveană”, mai spune senatorul Viorel Chiriac.
    Întrebare: politic din interiorul CJ, sau profesional la locul de muncă ca specialist ?,..

    Reply
  2. profesional la locul de munca eu zic ca este indiscutabil,. iar daca vrei un exemplu ,adu-ti aminte de covasneanul care a venit cu o mana in plasa, taiata de gater, i-a pus-o la loc si a plecat acasa deja miscand doua degete. ce poate face politic in interiorul CJ, vom vedea….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate