Lista magazinelor care își deschid porțile la Coresi

Lista magazinelor care își deschid porțile la Coresi

coresiCoresi Shopping Resort se deschide la Braşov cu o mulțime  de magazine de renume, restaurante de toate gusturile, opt săli de cinema, locuri de joacă şi distracţie pentru cei mici, terenuri de sport şi multă culoare. Deschiderea este programată pentru vineri, ora 10.00.

În premieră în România, spun reprezentanții Coresi Shopping Resort, vizitatorii vor avea ocazia să „guste” din trăirile pe care doar un shopping resort le poate oferi. Zona centrală a proiectului va găzdui, pe o suprafaţă de 1.000 mp, un spaţiu de divertisment pentru întreaga familie. Cele patru piaţete cu nume sugestive sunt o particularitate a centrului.

CITEȘTE ȘI: Ce promoții găsiți la Mall-ul Coresi, vineri, la deschidere

Fiecare dintre acestea are un punct de agrement definitoriu, fie ca vorbim de Carusel sau de scena care, pe toată perioada anului va găzdui spectacole sau concerte. O zonă alocată cinematografelor, de dimensiuni semnificative (3.200 mp), va reuni opt săli digitale. Unele dintre ele pot fi transformate în săli de conferinţe, de teatru sau de recepţii.

O casă a brandurilor

O destinație unică de shopping, de petrecere a timpului liber și de mișcare, Centrul Comercial se întinde pe o suprafață de 31.000 mp şi are o lungime de 650 metri. Aici sunt găzduite branduri cunoscute cum este H&M, Zara, Reserved și alte branduri de talie națională și internațională, care au contractat suprafețe generoase pentru cea mai bună experiență de shopping. Cel mai mare hipermarket Auchan din Transilvania, desfășurat pe o suprafață de 13.800, va atrage mii de vizitatori interesați de cumpărături la un preț avantajos. Mai mult, branduri precum Sergent Major, Decimas, Pizza Hut, Douglas, iStyle, Starbucks, Massimo Dutti, Oysho, Etic vor fi prezente în premieră în Brașov sau chiar în România, la Coresi Shopping Resort.

Coresi înseamnă și un mix de branduri care acoperă segmente diverse precum:

 • Produse alimentare: Auchan, Vinexpert
 • Modă: Bershka, Bigotti, Catwalk Boutique, Etic, Genius, H&M, Kenvelo, LC Waikiki, Lee Cooper, Massimo Dutti, Maya Fashion, Mohito, Orsay, Piazza Italia, Pull&Bear, Sinsay, Springfield, Steilmann, Stradivarius, Terranova, Time Out, Tom Tailor, Tony Fierro și Zara
 • Sport: Decimas și Nike
 • Copii: iDO, Sergent Major și Noriel
 • Încălțăminte: All Shoes, Benvenuti, CCC, Ecco, Deichmann, Office Shoes, Raxela Shoes
 • Lenjerie: Gatta, Oysho, Penti, Za-Za
 • Cosmetice și parfumuri: DM, Douglas, Makeover Paris, Sephora, Pro Beauty Boutique, Profihair Shop, Yves Rocher
 • Bijuterii și accesorii: Biju, Bijuteria Teilor, Mirano, Optiblu, Optiplaza, Sevda, Splend’or, Xeladior
 • Decorațiuni: English Home, Nobila Casa
 • Electronice, IT: Flanco, iStyle (foto), Mobi, Orange, RDS&RCS, IQ Box Telekom, Vodafone
 • Cultură, timp liber cadouri: Animax, Book City, Florăria Magnolia, Inmedio, TUI Travel
 • Servicii: Total Wash, Trodat, Sensiblu
 • Restaurante și cafenele: Belvedere, Crouton, Dodo Pizza, KFC, Mesopotamia, Sergiana, Spartan Restaurant, Subway, Pizza Hut, Come Back, Filicori Zecchini, Salbris Coissants, Tucano Café, Vanilla Coffee

Pe lângă brandurile amintite, un număr de șase magazine vor fi deschise în perioada următoare primului weekend și anunță surprize pline de culoare. Este vorba de: SWAROVSKI, STARBUCKS, NEW YORKER, RESERVED, C.A.T.O. și Family Entertainment Center ȚAKA PAKA.

Loading...
 1. RESERVED se deschide abia în luna august! Nu înţeleg unde este „perioada imediat următoare primului weekend”. 😀

  Reply
 2. Subway din parti :)) poate mac

  Reply
 3. This is just another BS in order to bring ppl inside the venue and have them spend the money. Fashion bla bla bla…fitze…who cares?

  Reply
 4. Informatiile sunt incomplete. La magazinele alimentare nu e mentionar Sergiana.

  Reply
 5. a-ti inchis fabricile ,si a-ti deschis magazine

  Reply
 6. oo da, cu banii care ii dai pe haine la Zarra la noi, iti iei bilet de avion dus-intors italia, si te si imbraci de la zarra de acolo(mai multe haine), si iesi mai si mai ieftin…decat la zarra de la noi

  Reply
 7. si "a-ti" aruncat cartile de gramatica la gunoi….

  Reply
 8. Las-o mai pe Aura in pace cu gramatica, daca esti o pitzi si stai toata ziua pe banca in Coresi de unde sa mai faci si scoala…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via