Ce promoții găsiți la Mall-ul Coresi, vineri, la deschidere

Ce promoții găsiți la Mall-ul Coresi, vineri, la deschidere

coresiCoresi Shopping Resort, cel mai mare mall din Transilvania, vine cu zeci de promoții la deschidere.

Începând de vineri, 27 martie 2015, ora 10.00, vizitatorii care vor trece pragul Coresi Shopping Resort vor fi așteptați cu promoții de nerefuzat.

Irezistibile dar și creative, ofertele brandurilor care și-au anunțat deja promoțiile, vor da startul la shopping încă din primele ore ale dimineții. GENIUS STORE LAB își va recompensa primii 100 de clienți cu un tricou gratis, în vreme ce OPTIBLU va oferi o reducere de 25% primilor 100 de clienți. Într-o lună a femeilor, acestea vor primi vouchere în valoare de 50, 100 și 200 de lei la anumite plafoane de cumpărături.

Lista de reduceri continuă, de data aceasta, cu NORIEL care va oferi vouchere cu reduceri de 10% în primele două săptămâni. DM DROGERIE MARKT nu se lasă nici el mai prejos și oferă 15% bonus la toate cumpărăturile în primul weekend, dar și baloane personalizate pentru toți clienții magazinului.

TONY FIERRO și PENTI propun și ei reduceri, primul de 15%, cel de-al doilea, de 25%, în vreme ce LPP vine cu o ofertă mixtă: Mohito, 30% la colecția neredusă și Sinsay, 20% la toată colecția, în primul weekend.

Iubitorii de pizza se vor putea bucura de o pizza gratis la fiecare pizza medie cumpărată doar la PIZZA HUT, în vreme ce iubitorii de accesorii își vor putea cumpăra, în primele două săptămâni, încălțăminte și genți de la CCC și tot aici vor putea beneficia de o reducere de 20%.

Pasionatele de frumos au ocazia să câștige un make-up box la cumpărături de minim 50 de lei din magazinul MAKEOVER PARIS și pot veni cu partenerii pentru o reducere de 20% in primele 3 zile, la STEILMANN.

Primilor 500 de pasionați de citit, librăria BOOK CITY le oferă cadouri speciale, în vreme ce  IDO oferă 10% reducere la orice produs cumpărat în primul weekend.

BENVENUTI și DEICHMANN țin ritmul ofertelor. Primul oferă o reducere de 20% la achiziția oricărui produs din noua colecție, de 20% la primul produs și de 30% la cel de al doilea. DEICHMANN te îmbie cu 20% reducere pentru cel de-al doilea articol și cu 30% pentru cel de-al treilea articol.

Și promoțiile nu se termină aici. H&M vă așteaptă, doar în ziua deschiderii, cu sute de surprize, carduri în valoare de 50 de lei oferite primilor 50 de clienți și cupoane cu reducere de 30 de lei la cumpărături în valoare de minim 100 de lei. ZA-ZA te surprinde cu reduceri de până la 70%, iar PEERAJ BRANDS te așteaptă cu reduceri de 25% în primul weekend la toata colecția SPRINGFIELD și de 50% la colecția Denim a PIAZZA ITALIA.

BELVEDERE Brașov vă așteaptă la masă, vineri 27 martie, cu ocazia deschiderii noului restaurant Coresi Lunch & Burgers.

Pentru iubitorii de articole sportive, DECIMAS propune reduceri de până la 50% în primul weekend, în vreme ce pasionații de produse MAC beneficiază de 20% reducere la iPhone 6 16GB și iPhone 4s 16GB.

PROFIHAIRSHOP vine cu o ofertă de 10% reducere timp de o lună, în baza voucherelor de reducere, în vreme ce TOTAL WASH îți va curăța cel de-al doilea produs gratis.

Și pentru că primăvara și-a intrat deja în drepturi și aduce multă iubire, în prima lună după deschidere, BIJUTRIA TEILOR oferă un voucher cadou în valoare de 100 de lei celor care fac cumpărături în valoare de minim 650 LEI.

Dintre brandurile care vor fi găzduite în Coresi Shopping Resort, un număr de cinci au anunțat că își vor deschide magazinele în perioada imediat următoare primului weekend și că au rezervat pentru acest moment surprize pline de culoare. Este vorba de SWAROVSKI, STARBUCKS, NEW YORKER, RESERVED și C.A.T.O. Restul magazinelor își vor aștepta consumatorii pe 27 martie 2015 cu oferte dintr-un mix atrăgător: produse alimentare, modă, sport, copii, încălțăminte, lenjerie, cosmetice, parfumuri, bijuterii și accesorii, decorațiuni, electronice, cultură, timp liber, cadouri, servicii, restaurante și cafenele.

Coresi Shopping Resort pleacă la drum cu o misiune asumată, aceea de a deveni o scenă deschisă pentru brașoveni și nu numai, prin cele 360 de evenimente pe an care vor transforma centrul comercial într-un adevărat „Centru de Viață”. Cu Coresi Shopping Resort, „inima” unui centru comercial devine, în premieră în România, o zonă dedicată petrecerii timpului liber.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via