Bilete de tratament pentru vârstnici

Bilete de tratament pentru vârstnici

casa de pensii brasovConducerea Casei Județene de Pensii Brașov a anunțat că, pentru seria cu plecare din data de 20 martie 2015, au fost repartizate  62 bilete de tratament, dintre care nouă bilete sunt gratuite, în urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Covasna, Geoagiu, Olanesti,  Pucioasa.

In urma alocarii automate prin aplicatia informatica SPA, au ramas nerepartizate un numar de 46 bilete de tratament, in urmatoarele statiuni: 1 Mai – 12 locuri, Amara – 17, Geoagiu      – 6, Olanesti – 1, Pucioasa – 10.

La ridicarea biletului de tratament se vor prezenta următoarele acte: numărul de înregistrare al cererii/cerere; cuponul de pensie aferent lunii februarie 2015; recomandare medicală; copie buletin.

„Ultima zi de ridicare a biletelor de tratament este 17.03.2015. Biletele de tratament se acordă  pensionarilor și asiguraților în limita numărului de locuri repartizat de către Casa Națională de Pensii Publice București“, a precizat Mady Brescan, director executiv al Casei Județene de Pensii Brașov.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov