Servicii de patru stele: turiști la un pas de moarte la un hotel din Poiana Brașov

Servicii de patru stele: turiști la un pas de moarte la un hotel din Poiana Brașov

tavan prabusitUn turist din Ploiești a sunat la Romania Tv pentru a povesti clipele de groază trăite la un hotel din Poiana Brașov. Alături de alte două familii  de prieteni, oamenii au venit să-l sărbătorească pe unul dintre copii.

Din grupul lor fac parte și șase copii.

„Norocul meu că m-a chemat soția să mergem și am ieșit din cameră și nu mai era nimeni în încăpere. Am auzit două bubuituri ca două explozii. Am reușit să deschidem ușa doar un centimetru, iar prin lumina de acolo am vazut un nor gros de praf. (imaginile transmise prezentau o cameră cu plafonul prăbușit – n.a.). Vă dați seama că dacă eram înăuntru puteam să fim morți? Am fost la recepție și le-am spus ce s-a întâmplat și au trimis doi instalatori care ziceau că nu înțeleg ce s-a întâmplat“, a povestit turistul respectiv…

Întreaga nebunie s-a întâmplat la hotelul de patru stele Alpin, într-un apartament cu două camere. Camera unde s-a produs incidentul era pregătită pentru petrecerea unuia dintre copii!

Loading...
  1. SUPER TARE !!!
    Dupa ce CRPC a gasit gandaci in bucataria de 5* a hotelului de 5* Aro Palace si apa in piscina neschimbata de 100 de ani, acu alta palma data turismului brasovean! Cel putin hotelului Alpin de 4* care sunt convins ca va soma o periada buna de timp !!! Uite asa facem turism in Romania.

    Reply
  2. ce va mai place sa va victimizati …
    mureati daca cadea tavanu pe voi, sa nu exageram. E tavan fals, nu e beton armat. dar normal, sa faceti gura si sa exageram toti sunteti buni. Si inca ceva, nu e nici o dovada ca aia e camera voastra..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate