Portret de campion: Adina-Elena Cîrciogel

Portret de campion: Adina-Elena Cîrciogel

Una dintre speranțele sportului românesc este Adina-Elena Cîrciogel, care practică atletismul de performanta la clubul C.S.S – L.P.S. Brasov de la varsta de 9 ani, mai precis din anul 2010.

„Am participat la primul concurs dupa doar cinci luni de antrenament și am reușit să mă clasez pe locul al IIlea. De atunci, rezultatele au venit de la sine, dar cu multă muncă“, ne-a dezvăluit Adina cum a început cariera ei sportivă.

„Obiectivele din acest sezon de sala  ar fi : Locul I 800 m, locul I 400 m  si doborarea unui record, iar daca voi castiga cel putin un titlu de campioana voi putea iesi din tara la «Ziua Turciei», un concurs international. Îmi doresc nespus de mult sa ajung pe cele mai importante podiumuri ale lumii (Campionate Mondiale, Europene si Olimpiadă)“, își prezintă fata gândurile de viitor.

Dar si scoala este importanta pentru Adina, care acum este în clasa a VIII–a, un an extrem de important în viață. Cu atât mai mult cu cât și în anii precedenti a fost premiantă.

„Am incercat mereu sa ies cu ceva in fata, sa ma afirm, sa arat de ce sunt in stare. În paralel cu scoala si antrenamentele incerc sa descopar mereu lucruri noi. Ca hobby-uri, aici pot spune ca mereu descoperi ceva nou care te atrage. La orele de sport jucam handbal si am descoperit ca sunt destul de buna si la acest sport. Am participat si la concursuri cu echipa școlii, unde ne-am clasat pe locul 2. Mai tot timpul am cu mine cate o carte: îmi place sa citesc foarte mult. Din toate cartile pe care le-am citit am inteles ca lectura te lasa«sa faci» ce vrei: îți poti imagine tot ce scrie acolo, cum vrei, iar prin lectura te poti exprima liber. De asemenea imi place foarte mult moda. Chiar mi-am propus ca peste cativa ani sa am propriul meu magazin si propria mea linie de haine. Pe langa atletism, am incercat sa practic si alte sporturi: baschet, tenis de masă, tenis de câmp si chiar si fotbal. Dar cu toate astea am ramas pe pista de atletism. Aici ma simt ca acasa, stiu ca de fiecare data ma pot descarca alergand si stiu ca aici ma pot afirma in orice situatie“, s-a prezentat Adina.

„Panoplia cu trofee“ ale brașovencei conține peste 40 de medalii castigate la crosuri sau la concursuri oficiale.

Alte articole:   Cadastru gratuit pentru șase comune din județul Brașov

Anul 2011:

 • Locul II 600m Campionatul national de sala copii 2.
 • Locul I 500m Campionatul national in aer liber copii 2.

Anul 2012:

 • Locul I 600m Campionatul national de sala copii 2.
 • Locul I 500m Campionatul national in aer liber copii 2.
 • Locul II 1200m Campionatul National de Cros copii 2.
 • Locul I 1200m Cupa Romaniei-Cros copii 2.

Anul 2013:

 • Locul I  800m Campionatul national de sala copii 1.
 • Locul II 200m Campionatul national de sala copii 1.
 • Locul I 800m Campionatul national in aer liber copii 1.
 • Locul I 300m Campionatul national in aer liber copii 1.
 • Locul I 1200m Cupa Romaniei-Cros copii 1.

 

Anul 2014 :

 • Locul I 800 m Campionat national sala copii 1.
 • Locul I 200 m Campionat national sala copii 1.
 • Locul I 800 m Campionat national aer liber copii 1.
 • Locul I 300 m Campionat national aer liber copii 1.
Loading...
 1. […] 0Sportiunie 12, 2018Autor: Sebastian Dan Email Print Sportiva brașoveană Adina Circigel, legitimata la CSM Bucuresti – Liceul cu Program Sportiv Brasov, a obțnut două rezultate de excepție la Campionatul Balcanic care s-a desfîșurat în data de 9 iunie 2018 la Istambul – Turcia. Adina este vicecampioana balcanica la proba de 400 metri plat și campioana balcanica la ștafeta de 4×100 metri. Despre parcursul Adinei Cârciogel citiți AICI! […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap