S-a semnat contractul pentru noul corp de la Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă“

S-a semnat contractul pentru noul corp de la Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă“

colegiu mesotaMunicipalitatea a semnat, pe 29 decembrie, contractul de lucrări pentru construirea unui nou corp de clădire la Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă”, o investiţie multianuală estimată iniţial la 11,29 milioane lei fără TVA, plătită din bugetul local.

Licitaţia a fost câştigată de o firmă din Slatina, care a oferit un preţ mult mai mic decât cel estimat prin proiectul tehnic, respectiv 6,17 milioane lei fără TVA.

„Este un proiect foarte important pentru învăţământul braşovean, pentru că vorbim de unul dintre liceele de elită ale Braşovului. Cu siguranţă, începând cu anul şcolar 2016-2017, elevii şi profesorii colegiului Meşotă vor beneficia de condiţii optime pentru un învăţământ de performanţă. Această investiţie se încadrează în strategia municipalităţii de asigura tuturor elevilor braşoveni acces la o infrastructură de învăţământ modernă şi de calitate”, a declarat primarul George Scripcaru la sfârșitul lunii noiembrie, care a dat la vremea respectivă amănunte despre cum va arăta la final această investiție.

Noua construcţie va fi realizată între actuala clădire a liceului şi sala de sport, urmând să fie demolate vechile ateliere de lângă sala de sport. Durata investiţiei este 12 luni de la ordinul de începere a lucrărilor, care va fi dat de îndată ce vremea va permite acest lucru.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via