CSU Braşov va avea un complex sportiv pe Calea Feldioarei

CSU Braşov va avea un complex sportiv pe Calea Feldioarei

complexul sportiv CSU BrașovVești bune pentru sportivii Universității „Transilvania“ din Brașov. Instituția a decis construirea unui complex cu sală de sport şi facilităţi de antrenament şi cazare, cu o investiţie de peste 15 milioane lei, pe un teren de 3.420 mp, în spatele sediului Direcției Sanitar Veterniare și Siguranța Alimentelor de pe Calea Feldioarei.

Terenul a fost primit în folosinţă gratuită de CSU Braşov de la Primăria Brașov, în anul 2008, pe o durată de 25 de ani, iar anul acesta a fost eliberată autorizaţia de construire, care este valabilă 24 de luni de la momentul începerii lucrărilor, cu posibilitate de prelungire încă 36 de luni.

Investiția este binevenită pentru universitari. Complexul, care va fi ridicat pe trei niveluri, va cuprinde o sală de sport polivalentă cu teren de handbal şi baschet. Tribuna va avea o cpacaitate de circa 1.300 de locuri în tribună, cabinete medicale, sală de gimnastică ritmică şi sală de coregrafie, un teren de sport în aer liber, pentru tenis, handbal şi baschet, pe care să se poată desfăşura competiţii de nivel european.

Investiția are prevăzută și o cldire cu subsol, parter şi patru etaje, cu destinația de cazare pentru sportivi. Clădirea va cuprinde o cantină-restaurant, o spălătorie, o sală de forţă, un spaţiu pentru SPA, iar la etaje vor fi exclusiv capacităţile de cazare pentru 100 de sportivi.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via