Cadouri pentru pitici la bradul de Crăciun din Bartolomeu

Cadouri pentru pitici la bradul de Crăciun din Bartolomeu

brad craciun cartierFostul consilier local Ciprian Chiricheș a anunțat că, astăzi, la ora 17.00, micuții din cartierul Bartolomeu, însoțiți de părinți, sunt așteptați, în parcul de pe strada Gospodarilor, undeva se va aprinde iluminatul ornamental la bradul de Crăciun.

„Toți copiii vor primi un cadou și un ceai cald, iar părinții sunt așteptați la un pahar cu vin fiert. Vom avea ;i un minispectacol susținut de copiii de la Școala generală nr. 14 și de la grădinițele nr. 5 și 6“, a precizat Chiricheș.

Tot astăzi, la ora 11.00, bunicii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice vor primi daruri cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun, în urma acțiunii caritabile organizată de consilierii locali PNL  Sergiu Chifu și Radu Iov.

Liberalii brașoveni au pregătit 133 de pachete, iar seniorii vor fi colindați de elevii de la Școala Generală nr.9. Micii şcolari au înţeles că bucuria de a dărui este mai mare decât aceea de a primi, motiv pentru care au pregătit un colaj de colinde tradiționale care va oferit bătrânilor o neaşteptată bucurie.

„Continuăm tradiția ca în fiecare an, de a însenina chipurile vârstnicilor, oferindu-le acestora un program de colinde, prin care să le amintească că nu sunt singuri în pragul Sărbătorilor de Crăciun. Evenimentul va începe cu programul pregătit de elevii de Școala Generală Nr.9 și se va încheia cu oferirea unor cadouri, sub formă de pachete realizate cu mult drag”, a declarat Chifu.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via