FOTO La pas prin viitorul mall Coresi

FOTO La pas prin viitorul mall Coresi

coresi brasov16Reprezentanții Immochan ne-au anunțat că lucrările la centrul comercial avansează potrivit planurilor stabilite, iar ca să ne convingă ne-au invitat la o plombare prin șantierul mall-ului Coresi

Mai mult, s-au făcut eforturi pentru ca lucrările exterioare să fie finalizate la aceast oră, iar la interior zeci de muncitori lucrează la sistemele de încălzire, ventilatie și rețelele de utilități. Există un termen care nu poate fi depășit – ultima săptămână din martie 2015, ne-a precizat Tatian Diaconu, managing director la Immochan.

„Vrem să fie mai mult decât o destinație de shopping. Brașovenii trebuie să știe că este vorba de un mall, unde partea shipping se îmbimă cu distracția. Vrem să fie un loc de întâlnire pentru toată lumea, să vină aici să se simtă bine. Vor fi multe evenimente, multe spectacole și ne dorim să promovăm trupele și artiștii brașoveni în special. Vor fi locuri de distacție atât îninteriorul mall-ului, cât și la exterior. Vor fi ecrane gigantice la exterior unde se vor putea urmări, de exemplu, meciurile, dar și un loc de joacă minunat destinat micuților. Va fi un loc unde te simți bine, unde îți place să-ți petreci timpul“, a dezvăluit pentru newsbv.ro Raluca Crișan, marketing manager în cadrul companiei.

Mall-ul Coresi, în cifre:

Faza 1 – Centrul comercial și de distracții pe 24 ha. Investiție: 60 M€. Deschidere trimestrul 1 2015.

 • Galerie comercială – 32.000 mp GLA
 • 130 magazine
 • 9.000 mp culoare
 • Food-court – 3.500 mp și 1.500 locuri la mese + 500 în exterior
 • Cinema cu 8 săli, centru de evenimente și de distracție dedicată familiilor – 3200 mp. 2 săli multifuncționale – teatru, concerte, recepții.
 • Auchan – 13.300 mp, cel mai mare hipermarket din Transilvania
 • 2400 locuri de parcare
 • Spatii verzi 24.000 mp
 • 650 m de fațade
 • Totul pe un singur nivel

Faza 2 – parc comercial cu retaileri de mobilier şi decoraţiuni, bricolaj, articole sportive, restaurant drive-în, service auto, benzinărie și un complex de birouri. 1200 locuri de parcare

Faza 3 – ansamblu rezidenţial de 4000 locuințe

Proiect global – 100 ha, 95.500 mp GLA

 CLICK pe poze pentru a se mări!

 

 1. Un nou centru comercial prost gândit. Nu înțeleg care e rațiunea pentru care s-a construit doar pe un singur nivel.

  Reply
  • Inginer Proiectant decembrie 18, 2014, 2:30 pm

   Constructia este foarte bine gandita din punct de vedere structural, nu necesita 2 nivele deoarece s-ar fi creat ‘o aglomeratie de magazine’ ; fiind pe un singur nivel constructia , permite clientilor o mai buna desfasurare in ansamblu a tuturor magazinelor.

   Reply
 2. bravo . abia asteptam deschiderea .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.