Laurie Rubin, în concert la Brașov

Laurie Rubin, în concert la Brașov

Laurie RubinMezzosoprana Laurie Rubin va susţine o serie de concerte în România într-un turneu organizat de Biroul de Diplomaţie Publică din cadrul Ambasadei SUA, o serie de conferinţe despre cultura şi muzica americane şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi în Bucureşti şi Braşov, dar şi un masterclass de canto la Facultatea de Muzică din Braşov.

Laurie Rubin va suține un recital extraordinar vineri, ora 18.30, la Sala Patria – Sala Muzicii de Cameră. La pian: Jennifer Taira. Intrarea este liberă.
Mezzosoprana Laurie Rubin a fost descrisă de “The New York Times” ca având o “putere artistică fascinantă, iar vocea ei are “tonuri bogate, pătrunzătoare, dense ca pământul”. “Los Angeles Times” a avut numai cuvinte laudative pentru “măiestria sa charismatică, multi-texturată”, cu comentariul că Laurie Rubin “pare sa aibă o intuiţie specială în ce priveşte puterea şi subtilităţile sunetului.”

Auzind-o cântând recent la Teatrul AT&T din Los Angeles, criticii de specialitate au descris-o ca fiind “o tânără mezzosoprană a cărei voce este plină de suflet şi de o complexitate gravă ce adaugă intensitate fiecărui cuvânt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.