Țepar prins în flagrant când înșela o bunicuță de 82 de ani

Țepar prins în flagrant când înșela o bunicuță de 82 de ani
foto : arhiva

foto : arhiva

Polițiștii Secţiei 5 Poliţie Brașov au fost sesizați, în data de 16.10.2014, de o bătrână în vârstă de 88 ani, din municipiul Brașov, că, în ziua respectivă, a fost victima unei înșelăciuni.

Polițiștii au stabilit că, în timp ce se afla în zona pieței Astra, victima a fost abordată de un bărbat necunoscut. Acesta a indus-o  în eroare, spunându-i că este reprezentantul unei instituții care colectează bani pentru oferirea de  ajutoare sociale persoanelor sărace, obținând astfel ilegal de la victimă  suma de 1.600 lei.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de polițiști, în data de 23.10.2014, tot în zona pieței Astra a fost prins în flagrant un dâmbovițean de 48 ani, care încerca prin aceeași metodă a ajutorului social să înșele o  persoană de sex feminin în vârstă de 82 ani din municipiul Brașov.

Polițiștii au stabilit că bărbatul este suspectat și de comiterea faptei din data de 16.10.2014, motiv pentru care l-au reținut sub aspectul comiterii infracțiunilor de înşelăciune și tentativă de înșelăciune, iar magistrații au dispus arestarea lui preventivă pentru 29 zile. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii sale activități infracționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.