Guvernul a alocat încă 14 milioane de lei pentru biserici. Bănicioiu vizitează azi spitalele din Brașov

Guvernul a alocat încă 14 milioane de lei pentru biserici. Bănicioiu vizitează azi spitalele din Brașov

catedrala fagarasBugetul Secretariatului General al Guvernului a fost suplimentat, din Fondul de rezervă, cu încă 14 milioane lei, banii fiind distribuiţi pentru finanţarea a 13 mănăstiri, catedrale şi centre eparhiale.

Alocarea banilor a fost decisă în ultima şedinţă de guvern.

Astfel, Guvernul a decis să finanţeze mai multe lăcașe de cult, printre care şi Sfântul Ioan Botezătorul din Făgăraş, cu 2,35 milioane lei. În şedinţele anterioare, Guvernul a alocat de asemenea mai multe milioane de lei pentru biserici, tot din Fondul de rezervă.

În schimb, același Guvern și-a trimis doi miniștri astăzi la Brașov. Ministrul Sănătății Nicoilae Bănicioiu vrea să vadă cum stau lucrurile la Spitalul din Săcele – închis, spitalul din Codlea – care funcționează parțial, precum și Spitalul de Psihiatrie și Neurologie Brașov , Spitalul Clinic de Copii, Brașov și Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Pentru aceste unități medicale, Guvernul nu a alocat bani.

De asemenea, ministrul Eugen Teodorovici vine la Hotelul Aro unde se va discuta despre „Oportunitățile de finanțare prin noile programe de finanțare 2014 – 2020!”și va avea loc lansarea Programului pentru tineri „Romania START-UP”.

 

Loading...
 1. Inca 2,35 milioane pt monstruozitatea aia din Fagaras…
  Ce garantii avem ca banii astia nu vor lua calea celor dati mai de mult???

  Reply
 2. Construiți închisori, nu biserici!

  Reply
 3. Conlucrare intre spitale si biserica , adica ce nu mai poate trata spitalul , trateaza ( pardon inbalsameaza) biserica . Dar tendinta este de a aloca mai multi bani la biserica caci nevoile sunt mai mari , se livreaza marfa zilnic de la spitale nedotate corespunzator , situatie pentru care nu raspunde nimeni . NIMENI de la CJ este la hotelul IPJ , poate raspunde si de banii alocati pentru spitale . Da chiar asa dar Neculoiu unde sta ascuns ??? , pentru ca a intrat in parlament pe baza unor promisiuni medicale , sper ca nu a infiintat vreo macelarie intre timp.

  Reply
 4. Dar sa modernizeze dracului spitalul judetean sau de boli infectioase ca acolo iti cade tencuiala in cap! I-auzi la ei, peleaza la fondurile de rezerva….

  Zici ca aia e baza in viata noastra – biserica. Nu invatamantul, nu sistemul mediacal, nu nimic.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.